דרגו את המתכון

פסטה פסטו פיסטוק: טעימה ירוקה שתגרום לכם להתאהב

פסטה פסטו פיסטוק היא מנה ייחודית ומרעננת, המשלבת את הטעמים העשירים של פיסטוקים עם טריות הבזיליקום. זוהי מנה קלה להכנה, מושלמת לארוחת צהריים או ערב קלילה, שתגרום לכם להתאהב בטעם החדש והמרענן.

מקור המתכון:

המתכון פותח בהשראת המטבח האיטלקי, תוך שילוב טעמים מהמזרח התיכון. הפיסטוקים, הנפוצים במטבחים רבים באזור, נותנים למנה טוויסט מיוחד ומרקם עשיר.

מרכיבים:

הוראות הכנה:

  1. קלפו וקצו את שיני השום.
  2. הכניסו למעבד מזון את הפיסטוקים, עלי הבזיליקום, השום, שמן הזית וגבינת הפרמזן. ערבלו עד לקבלת מרקם חלק.
  3. תבלו במלח ופלפל לפי הטעם.
  4. בשלו את הפסטה לפי הוראות היצרן.
  5. ערבבו את הפסטה המבושלת עם הפסטו.
  6. הגישו מיד, עם מעט גבינת פרמזן מגוררת מעל.

טיפים:

וריאציות ושיפורים:

דרגת קושי: קל

זמן הכנה: 20 דקות

הצעות הגשה:

פסטה פסטו פיסטוק היא מנה טעימה, קלה להכנה ומלאה בבריאות. היא תעניק לכם ארוחה מרעננת ומלאת טעם, שתגרום לכם להתאהב בה שוב ושוב.

יתרונות תזונתיים:

אז למה אתם מחכים? לכו להכין פסטה פסטו פיסטוק ותיהנו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות