תפריט סגור

פצפוצי אורז עם שוקולד ושמנת – ממתק ממכר

פצפוצי אורז עם שוקולד ושמנת

כמה פשוט וכלכך ממכר פצפוצי אורז עם שוקולד של אורית לוי
קרדיט מתכון:עדי חמו

מצרכים:
5 כוסות  פצפוצי אורז (במתכון נעשה שימוש בכוסות חד פעמיות לשתיה חמה)
350 גרם חמאת בוטנים טבעית (ללא תוספת מלח או תוספת סוכר)
חצי כוס סילאן
2 חפיסות שוקולד מריר
מיכל שמנת מתוקה 250 מ"ל ניתן להחליף לשמנת צמחית לגרסת פרווה

אופן ההכנה:
1. בקערה שמים את פצפוצי האורז ובקערה נוספת שמים את חמאת הבוטנים והסילאן ומחממים במיקרו למשך דקה ואז מערבבים היטב.
2. מאחדים את הקערה עם פצפוצי האורז עם קערת החמאת בוטנים ומירבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
3. משטחים בתבנית בינונית את התערובת שהכנו ומהדקים היטב לדפנות ולתחתית
4. שמים בקערה את השוקולד והשמנת ומחממים במיקרו בפולסים של 30 שניות (חשוב לערבב בין הפולסים) ממשיכים עד להמסה מלאה ומערבבים לתערובת אחידה.
5. שופכים את תערובת השוקולד והשמנת מעל תערובת פצפוצי האורז בתבנית ,מיישרים ומכניסים להקפאה עד להגשה.

סרטון שמדגים את כל שלבי הכנת הפצפוצי אורז עם שוקולד ושמנת:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!