פרגיות ברוטב צילי דבש

פרגיות בצילי ודבש
מורן תורגמן משתפת אותנו במתכון שלה לפרגיות ברוטב צילי דבש.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

מורן תורגמן משתפת אותנו במתכון שלה לפרגיות ברוטב צילי דבש.

  • 700-800 גרם פרגיות
  • מעט קמח
  • מעט שמן
  • 4 שיני שום
  • 3 גבעולי בצל ירוק
  • 3 כפות סויה
  • 2 כפות דבש
  • רבע כוס רוטב צ'ילי
  • כוסברה קצוצה

אופן ההכנה

  • לחתוך את הפרגיות לקוביות, לקמח ולהקפיץ במעט שמן, את הפרגיות נקפיץ בשתי נגלות ונניח בצד.
  • במחבת רחבה עם מעט שמן נטגן (לא לשרוף!) 4 שיני שום קצוצות גס, 3 בצל ירוק חתוך, רבע כוס רוטב צ'ילי מתוק, 2 כפות דבש, 3 כפות רוטב סויה. נערבב ונוסיף את הפרגיות המוקפצות. נקפיץ 2 דקות ולהוסיף כוסברה קצוצה.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: