תפריט סגור

פריטטה תפוח אדמה וגבינות מושלמת

פריטטה תפוח אדמה וגבינות מתכון

מבצע לגולשי האתר - סיר אורז במחיר הכי זול בארץ

לקניית הסיר אורז חייגו עכשיו: 052-7876868


מצרכים להכנת פריטטה של תפוחי אדמה וגבינות:
קרדיט מתכון: דורית אלישע
4 תפו"א
2 כפות שמן
1 בצל גדול קצוץ
100 גר' גבינה צהובה מגורדת
4 ביצים
100 גר' גבינה בולגרית
פלפל
חצי צרור פטרוזיליה קצוץ
מלח

סרטון עם מתכון נוסף לפריטטה תרד ופטריות:




אופן ההכנה:
1. מכניסים את תפוח האדמה למיקרו למשך 10 דקות, מקלפים מקררים וחותכים לקוביות.
2. מחממים 2 כפות שמן במחבת ומטגנים את הבצל עד למצב של שקיפות ואז מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה למחבת ומתבלים במלח ופלפל.
3. בקערה טורפים את הביצים,מוסיפים, פטרוזיליה,גבינה בולגרית וגבינה צהובה,מערבבים היטב ומוסיפים למחבת,מכסים את המחבת ומטגנים במשך 10 דקות
4. להעביר לצלחת אחרי 10 דקות ואז להחזיר למחבת הפוך(הצד השני) ולהמשיך לטגן עוד 10 דקות מכוסה.

דרגו את המתכון:
recipe image
שם המתכון:
פריטטה תפוח אדמה וגבינות מתכון
Published On
ציון ממוצע
0.51stargraygraygraygray Based on 2 Review(s)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!