תפריט סגור

פריקסה מתכון מושלם -שונטל אלמועלם

פריקסה מתכון קל
מבצע מטורף לחברי "פסיפלורה מתכונים - 50% הנחה
מיקסר בנפח 5 ליטר 1000W של חברת "NORMANDE"
כולל מטחנת בשר ובלנדר שליח עד הבית חינם במחיר של 349 ש"ח בלבד כולל שנה אחריות!!!
המבצע ל-24 שעות והמלאי מוגבל ל-30 יחידות בלבד.
להזמנות חייגו עכשיו 052-7876868

שונטל אלמועלם משתפת אותנו במתכון הקל שלה לפריקסה.

1 ק"ג קמח לבן
קובייה או 50 גרם שמרים טריים
2 כפות סוכר לבן
1 כף מלח דק
1/2 כוס שמן קנולה
2 כוסות מים פושרים
לטיגון:
1 בקבוק שמן קנולה
למלית:
ביצה קשה
טונה בשמן
לימון כבוש
אריסה
טחינה מוכנה


אופן הכנה:
1. מכינים את הבצק ומתפיחים: בקערת מיקסר עם וו לישה שמים קמח ושמרים ומערבבים ידנית. מוסיפים סוכר, מלח, שמן ומים. מעבדים עד שנוצר בצק אחיד גמיש ורך, אך לא דביק (כ-5 דקות במיקסר חזק עם וו גיטרה, או כ-10 דקות בלישה ידנית).
2. משמנים את פני הבצק ומכסים בניילון נצמד. מניחים לתפיחה להכפלת נפח (כשעה עד שעה וחצי, תלוי בטמפ’ החדר).
3. מטגנים בשמן עמוק וממלאים ומגישים.

Posted in תוספות

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!