דרגו את המתכון

היי, הרפתקני טעם! אם אתם מחפשים להחליף דברים ולצלול לעולם הפשטידות המלוחות, אתם עומדים לקבל מתכון פינוק נהדר לחג השבועות. פשטידת התרד והפטה המלוחה שלנו היא מסע קולינרי עמוס טעמים נועזים, וזה מושלם לכל אירוע. בין אם אתם טבחים מנוסים או מתחילים במטבח, העוגה הזו עומדת להפוך להעדפה המלוחה שלכם.

 

רשימת רכיבים:

עבור התחתית:

 250 גרם קמח לכל מטרה

 125 גרם חמאה ללא מלח, קרה וחתוכה לקוביות

 1/2 כפית מלח

 45 כפות מים קרים כקרח

למילוי:

 300 גרם תרד טרי, קצוץ

 200 גרם גבינת פטה, מפוררת

 1 בצל קצוץ דק

 3 שיני שום, קצוצות

 3 ביצים גדולות

 150 מ"ל חלב

 1 כפית אורגנו מיובש

 מלח ופלפל לפי הטעם

 שמן זית להקפצה

הוראות הכנה:

  1. מחממים את התנור:
  1. הכינו את התחתית:
  1. מטגנים ומערבבים:
  1. לגלגל ולמלא:
  1. להקציף ולמזוג:
  1. לתוך התנור:
  1. מצננים ומגישים:

יתרונות תזונתיים:

עמוסה בברזל מתרד, חלבון מביצים ופטה, ובוסט של סידן, הפאי המלוח הזה הוא לא רק מעצמת טעמים אלא גם תענוג עמוס בחומרים מזינים. מושלם לחג בריא

כמות:

מתכון זה לפשטידה טעימה בגודל 23 ס"מ, המשרת 6 נשמות רעבות.

זמן הכנה:

זמן ההכנה הוא משב רוח בסביבות 25 דקות. לאחר מכן לוקח העוגה כ 45-50 דקות לאפות לשלמות מוזהבת.

רמת קושי:

מתכון נופל לטווח הקל- בינוני. זו נקודת פתיחה פנטסטית עבור טירונים של פשטידות, וטבחים מנוסים יעריכו את הפשטות.

טיפים לשלמות:

 

הרי לכם, סיבוב מלוח על פאי שיגרום לכולם לחזור לשניות. תהנה מהרפתקת הטעמים בפשטידת תרד ופטה מלוחה זו! 🥧🌿

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות