Search

פשטידת בצל קלה לחג השבועות

פשטידת בצל קלה לחג השבועות

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

פשטידת בצל קלה לחג השבועות

סתיו סעדון משתפת אותנו במתכון קל של פשטידת בצל.

מצרכים:
5 בצלים גדולים קצוצים
5 ביצים
1 מיכל שמנת מתוקה/לבישול (250 מ"ל )
¾ כוס קמח תופח
½2 כפות קורנפלור
100 גרם מוצרלה מגורדת
100 גרם גבינת קשקבל מגורדת
100 גרם בולגרית מפוררת
צרור עלי בזיליקום
½ כפית אגוז מוסקט
3-4 גבעולי טימין (רק העלים)
½1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור
אופציה – 50 גרם מוצרלה לפיזור מעל
אופן הכנה מופיע בהמשך.

מתכונים נוספים:
פשטידת בצל מושלמת מתכון קל
פשטידת בצל וקוטג' – נירית בן שושן
פשטידת בצל מושלמת של אורית לוי

מתכון נוסף:

אופן הכנה:
1. קוצצים את הבצלים ומטגנים עד להזהבה קלה. מניחים בצד להתקרר.
2. בעזרת מטרפה מערבבים בקערה נפרדת את כל יתר המרכיבים עד לקבלת בלילה אחידה וללא גושי קמח.
3. מצרפים את הבצל הזהוב אל הקערה ומערבבים היטב.
4. משמנים תבנית פיירקס / אלומיניום עגולה היטב ושופכים את הבלילה פנימה.
5. מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות לכ-25 דקות או עד שהיא מזהיבה מספיק. ניתן להכניס קיסם למרכז הפשטידה ולבדוק שהוא יוצא יבש, כך נדע שהפשטידה אפויה מספיק

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות