פשטידת ברוקולי וגבינה

פשטידת ברוקולי וגבינה מתכון
אורית לוי משתפת אותנו במתכון שלה לפשטידת ברוקולי וגבינה.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

אורית לוי משתפת אותנו במתכון שלה לפשטידת ברוקולי וגבינה.

  • לעיסת הפשטידה
  • 800 גר' ברוקולי (אפשר קפוא ואפשר טרי)
  • 30 גר' חמאה מומסת
  • 1 גביע קוטג' 250 גר'
  • 100 גר' גבינה צהובה מגוררת
  • 1 גביע 200 מ"ל שמנת חמוצה
  • 4 ביצים טרופות
  • 3 כפות בולגרית מפוררת או קוביות
  • 1 כוס חד פעמית לשתייה קרה של קמח תופח
  • מעט מלח, מעט פלפל, חצי כפית תבלין אגוז מוסקט
  • לרוטב
  • 30 גר' חמאה
  • 2 כפות קמח
  • חצי מיכל שמנת מתוקה
  • מעט פלפל, מעט מלח, מעט אגוז מוסקט

אופן ההכנה

  • מחממים תנור ל- 180 מעלות.
  • אם הברוקולי קפוא – להפשיר, לסנן ולחתוך גס.
  • אם הברוקולי טרי לחלוט במים רותחים 10 דקות ולסנן.
  • להניח את הברוקולי ומרכיבי הפשטידה בקערה ולערבב היטב.
  • לשמן תבנית, לצקת את התערובת ולאפות 50 דקות או עד שמזהיב.
  • בסיר להמיס את החמאה, להוסיף קמח,שמנת ותבלינים ולערבב עד הסמכה.
  • לצקת את הרוטב על הפשטידה החמה ולהמתין 5 דקותלפני ההגשה.

סרטון המדגים את כל שלבי הכנת הפשטידת ברוקולי:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: