חיפוש

פשטידת ברוקולי וגבינות מושלמת

פשטידת תרד ללא קמח
פשטידת ברוקולי וגבינות מתכון של דורית כהן

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

דורית כהן משתפת אותנו במתכון שלה לפשטידת ברוקולי וגבינות.

מצרכים:
חבילת ברוקולי של חברת סנפרוסט או כל חברה אחרת
2 ביצים
1 קוטג'
5 כפות קמח תופח
1 בצל מטוגן
150 גרם בולגרית
120 גרם גבינת פרמזן
100 גרם גבינה צהובה מגורדת
מלח
פלפל שחור
מעט שומשום

אופן ההכנה:
1. בסיר רחב שמים פרחים של ברוקולי ביחד מים ומלח ומרתיחים עד לריכוך הברוקולי,לאחר ריכוך,מסננים מנוזלים ומשאירים בצד להתקרר.
2. לאחר קירור חותכים את הברוקולי לחתיכות קטנות שמים בקערה ומוסיפים את הבצל המטוגן,ביצים והקוטג',גבינה צהובה,גבינה בולגרית,פלפל שחור,מלח,גבינת פרמזן,קמח תופח ומערבבים היטב לתערובת אחידה.
3. את התערובת מעבירים לתבנית פיירקס או תבנית עמוקה אחרת מפזרים מעל מעט שומשום (לא חובה) ואופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות עד להזהבה של הפשטידה.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות