פשטידת פטריות מעלפת ללא קמח

פשטידת פטריות מעלפת
פשטידת פטריות ובצל מעלפת ללא קמח של אילנית בניזרי

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

מצרכים להכנת פשטידת פטריות מעלפת:

אילנית בניזרי משתפת אותנו במתכון שלה לפשטידת פטריות ובצל

2 בצלים חתוכים לרצועות
4 ביצים טרופות
2 כפות שמן זית
כפית כוסברה יבשה
חופן פטרוזליה קצוצה
פלפל
מעט אגוז מוסקט
חצי כפית כורכום
10 פטריות שמפיניון טריות חתוכות או קופסת שימורים של פטריות
מלח
חצי כוס טחינה גולמית (הכוונה לכוס חד פעמי לשתיה קרה השקופה)

תבנית אינגליש קייק קוטר 24
נייר אפיה

אופן ההכנה:
1. מטגנים את רצועות הבצל בשמן עד להזהבה
2. מוסיפים לבצל המטוגן את הכורכום ומערבבים.
3. נוסיף את הפטריות ואת כל שאר התבלינים ומקפיצים למשך 5 דקות.
4. בקערה טורפים את הביצים בעזרת מטרפה ידנית ואז מוסיפים את הטחינה וממשיכים לטרוף עד לקבלת תערובת אחידה.
5. מוסיפים לקערה עם הביצים את הפטריות והבצל שטיגנו קודם כמוכן מוסיפים את הכוסברה,הפטרוזיליה,פלפל שחור גרוס ומעט מלח ומערבבים את הכל לתערובת אחידה.
6. משמנים את תבנית האינגליש,שמים מעל נייר אפיה ויוצקים לתוכה את התערובת שהכנו,אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 35 דקות עד להזהבה ובודקים עם קיסם במרכז הפשטידה ומוודאים שיוצא יבש.

סרטונים עם מתכונים נוספים לפשטידת פטריות:

פשטידת פטריות וגבינה:

פשטידת פטריות קלה ומהירה:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: