תפריט סגור

פשטידת פסטה מושלמת

פשטידת פסטה מושלמת

אורית לוי משתפת אותנו במתכון שלה לפשטידת פסטה מושלמת.


מבצע מיוחד לחברי "פסיפלורה מתכונים"
מיקסר בנפח 5 ליטר 1000W של חברת "יונדאי" כולל משלוח עד הבית במחיר של 350 ש"ח בלבד
כולל שנה אחריות!!!
המלאי מוגבל ל-100 יחידות בלבד.

להזמנות חייגו עכשיו 052-7876868


מצרכים להכנת פשטידת פיצה:

  • חצי חבילת פסטה (250 גר') מסולסלת או קונכיות
  • 1 רסק עגבניות קטן (100 גר')
  • 2 ביצים טרופות
  • 400 גרם צנצנת רוטב נפוליטנה של קנור
  • חצי גביע קוטג' 5% (125 גר')
  • 2 שיני שום כתושות
  • 2 כפות שמן זית
  • תוספות לפי הטעם:
  • חופן זיתים קצוצים
  • פטריות קצוצות מוקפצות
  • גרעיני תירס
  • חופן גבינה צהובה מגוררת (בערך 100 גר')
  • חצי כפית מלח
  • 3 כפות אורגנו
  • חצי כפית אגוז מוסקט
  • חצי כפית פלפל שחור
    לפיזור על הפשטידה:
  • גבינה צהובה מגוררת

אופן הכנה:

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים מנוזלים ושמים בקערה בצד.
  3. מוסיפים לקערת הפסטה המסוננת את כל המרכיבים ומערבבים היטב.
  4. משמנים תבנית בינונית ושופכים לתוכה את תערובת הפשטידה שהכנו.
  5. מפזרים מעל הפשטידה את הגבינה צהובה ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך40 דקות או עד אשר הגבינה העליונה מזהיבה.
Posted in חלבי

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!