פשטידת פסטה מושלמת

פשטידת פסטה מושלמת
אורית לוי משתפת אותנו במתכון שלה לפשטידת פסטה מושלמת.

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

אורית לוי משתפת אותנו במתכון שלה לפשטידת פסטה מושלמת.

מצרכים להכנת פשטידת פיצה:

  • חצי חבילת פסטה (250 גר') מסולסלת או קונכיות
  • 1 רסק עגבניות קטן (100 גר')
  • 2 ביצים טרופות
  • 400 גרם צנצנת רוטב נפוליטנה של קנור
  • חצי גביע קוטג' 5% (125 גר')
  • 2 שיני שום כתושות
  • 2 כפות שמן זית
  • תוספות לפי הטעם:
  • חופן זיתים קצוצים
  • פטריות קצוצות מוקפצות
  • גרעיני תירס
  • חופן גבינה צהובה מגוררת (בערך 100 גר')
  • חצי כפית מלח
  • 3 כפות אורגנו
  • חצי כפית אגוז מוסקט
  • חצי כפית פלפל שחור
    לפיזור על הפשטידה:
  • גבינה צהובה מגוררת

אופן הכנה:

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים מנוזלים ושמים בקערה בצד.
  3. מוסיפים לקערת הפסטה המסוננת את כל המרכיבים ומערבבים היטב.
  4. משמנים תבנית בינונית ושופכים לתוכה את תערובת הפשטידה שהכנו.
  5. מפזרים מעל הפשטידה את הגבינה צהובה ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך40 דקות או עד אשר הגבינה העליונה מזהיבה.

תגיות:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים: