פשטידת תפוחי אדמה ובצל משגעת

פשטידת תפוחי אדמה ובצל
אורית לוי משתפת אותנו במתכון שלה לפשטידת תפוחי אדמה ובצל.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

אורית לוי משתפת אותנו במתכון שלה לפשטידת תפוחי אדמה ובצל.

  • 5 יחידה תפוחי אדמה
  • 3 יחידה ביצים
  • 1 יחידה בצל
  • 1.5 כוס קמח תופח
  • 1 כף אבקת מרק פטריות
  • 1 קורט מלח ופלפל

אופן ההכנה

  • לבשל את תפו"א לפירה ולמעוך.
  • לקצוץ את הבצל ולטגן ב- 3 כפות שמן (לא לסנן מהשמן. הוא נחוץ).
  • לערבב את תפו"א, הבצל המטוגן והשמן בקערה. להוסיף קמח תופח, ביצים אחת אחרי השניה, אבקת מרק ותבלינים.
  • למרוח תבנית בינונית במעט מרגרינה או שמן,
  • להכניס לתנור שחומם מראש בחום של 180 מעלות לכ- 45 דקות או עד שמשחימה.
  • לתת לפשטידה לנוח כרבע שעה מחוץ לתנור להתייצבות ולטרוף :).

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: