חיפוש

פשטידת תפוחי אדמה לפסח מתכון נדיר

פשטידת תפוחי אדמה כשר לפסח

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

1/5 - למתכון דירוג של 1 חובבי בישול

פשטידת תפוחי אדמה לפסח מתכון נדיר

מאיה פפיסמדוב משתפת אותנו במתכון מושלם של פשטידת תפוחי אדמה לפסח.

מצרכים:
5 תפוחי אדמה אדומים בגודל בינוני
5 ביצים L
5 כפות שמן קנולה
1 קופסת שימורים של אפונה וגזר
⅓ צרור פטרוזיליה (קצוצה)
1 כפית מלאה אבקת מרק בטעם עוף
½ כפית מלח (לפי הטעם)
¼ כפית פלפל לבן (או שחור גרוס)
½ כפית כורכום
½ כפית אבקת אפייה
אופן הכנה מופיע בהמשך.







מתכון נוסף:

אופן הכנה:
1. נבשל את התפוחי אדמה עם הקליפה, ונצננן היטב. לאחר מכן נקלף אותם ונרסק למחית חלקה (תפוח אדמה אחד מרסקים גס).
2. נוסיף את הביצים אחת אחרי השנייה, ונערבב לאחר כל הוספה. לאחר מכן מוסיפים את שאר המצרכים חוץ מהשמן ושוב נערבב.
3. בסיר יציקה קטן (כ-3.5 ליטר עם ציפוי טפלון/קרמי) נחמם את השמן ונשפוך את התערובת על אש בינונית. נטגן כ-10 דקות.
4. נעביר את הסיר לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ונאפה למשך 50 דקות בערך, עד שהפשטידה מתייצבת ומשחימה מלמעלה. נצנן מעט ואז נהפוך על צלחת.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות