פשטידת תפוחי אדמה מרוקאית – הילה אבוחצירא

פשטידת תפוחי אדמה מרוקאית
פשטידת תפוחי אדמה מרוקאית קלה להכנה של הילה אבוחצירא

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

הילה אבוחצירא משתפת אותנו במתכון שלה לפשטידת תפוחי אדמה מרוקאית

מצרכים:

4 תפוחי אדמה בינוניים מקולפים
חצי גזר מקולף
6 ביצים
רבע כוס חד פעמי מיץ לימון
2 כפות מרק עוף
רבע כוס שמן

אופן הכנה:

1. מרתיחים בסיר את תפוחי האדמה והגזר עד שהם רכים ואז מרסקים אותם ביחד.
2. מוסיפים לתפוחי האדמה והגזר את הביצים,מיץ לימון,מרק עוף ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
3. שמים בסיר גבוה את הרבע כוס שמן ומחממים ואז שופכים לתוך הסיר את הבלילה שהכנו וסוגרים את הסיר ומבשלים 3 דקות על אש גבוהה.
4. לאחר 3 דקות בישול מנמיכים את האש ואופים במשך 20 דקות הופכים צד ואז מבשלים 10 דקות נוספות,
(מומלץ לפני שהופכים לנער את הסיר ולוודא שהפשטידה משתחררת,אז להעביר לצלחת ולהחזיר לסיראת הפשטידה הפוכה לבישול הצד השני)

מתכונים נוספים:

פשטידת קישואים מיוחדת/ פשטידת פטריות ללא קמח | פשטידת כרוב דיאטטית | פשטידת תפוחי אדמה | פשטידת בצל| פשטידת תירס

מתכון זה הוא חלק מאוסף : מתכונים לפשטידות

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: