פשטידת תפוחי אדמה מרוקאית – מחמאר

פשטידת תפוחי אדמה - מחמאר
לצפייה במתכון יש ללחוץ על שם המתכון.

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

אודליה אזולאי משתפת אותנו במתכון שלה לפשטידת תפוחי אדמה (מחמאר) מושלמת.

  • 6 תפוחי אדמה ( בגודל בינוני)
  • 1 גזר (או כמה שרוצים לפי הטעם)
  • חופן פטרוזיליה קצוצה גס
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • מלח
  • פלפל שחור (מעט)
  • אבקת מרק עוף פרווה
  • כורכום
  • 6-7 ביצים
  • ¼ כוס שמן (בערך)

אופן ההכנה

  • מרתיחים את התפוחי אדמה ואז מועכים לפירה (אפשר גם להשאיר קצת קוביות לטעם מורגש), ואז הגזר חותכים לקוביות קטנות.
  • מוסיפים את שאר המרכיבים חוץ מהשמן, ומערבבים הכל יחד.
  • בסיר שמים בערך ¼ כוס שמן ושופכים את הבלילה על אש בינונית בערך 20 דקות. לאחר מכן מעבירים לתנור על 180 מעלות עד שנאפית ונהיית יציבה.
  • מוציאים ונותנים לזה להתקרר קצת ואז משחררים והופכים על צלחת.

סרטון עם מתכון נוסף לפשטידת תפוחי אדמה מרוקאית (מחמאר):

תגיות:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים: