תפריט סגור

פשטידת תפוח אדמה כשרה לפסח (מחמאר) של אורית לוי

פשטידת תפוחי אדמה

פשטידת תפוח אדמה כשרה לפסח (מחמאר) של אורית לוי

מצרכים להכנת פשטידת תפוח אדמה:
6 תפוחי אדמה בינוניים קלופים
2 שיני שום כתושות
1 בצל קצוץ
קופסת שימורים אפונה וגזר מסוננת
1 כף אבקת מרק עוף
5 ביצים טרופות
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית כורכום
אפשר כוסברה או פטרוזיליהקצוצה





אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-180 מעלות
2. מבשלים את התפוח אדמה עד לריכוך מקלפים ומועכים לפירה.
3. מצננים את הפירה ומוסיפים את הביצים.
4. מטגנים את השום הכתוש עם הבצל ב-4 כפות שמן עד להזהבה ומוסיפים עם השמן ,השום והבצל לקערת התפוחי אדמה והביצים.
5. מערבבים היטב את כל החומרים בקערה עד לקבלת תערובת אחידה.
6. מוסיפים לקערה את התבלינים והגזר והאפונה וממשיכים בערבוב.
7. משמנים תבנית מתאימה ויוצקים לתוכה את תערובת תפוחי האדמה.
8. מכניסים לתנור שחומם מראש בחום של 180 מעלות ואופים במשך שעה עד להזהבה של החלק העליון.

דרגו את המתכון:
recipe image
שם המתכון:
פשטידת תפוחי אדמה
Published On

2 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!