חיפוש

פתיתים עם חלב – מתכון מושלם

פתיתים עם חלב
מתכון קל ופשוט של חן אוחיון פרנקו לפתיתים עם חלב.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

מתכון מרוקאי קל ופשוט של חן אוחיון פרנקו לפתיתים עם חלב.

מצרכים להכנת פתיתים עם חלב:

  • פתיתים (כמות שתרצו)
  • מים
  • כף חמאה
  • כוס וחצי חלב
  • מעט מלח

אופן הכנה:

  1. שמים בפינגאן או סיר קטן את כמות הפתיתים הרצויה ושמים מים עד שמכסה את הפתיתים ומביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב מתמיד.
  2. כאשר זה מבעבע מוסיפים את החמאה,מערבבים היטב עד שזה מסמיך,מוסיפים את החלב,מערבבים היטב,מוסיפים את המלח,מנמיכים את האש ומבשלים למשך 10 דקות (רצוי להשגיח ולערבב במידת הצורך.

סרטון עם מתכון נוסף לפתיתים חלביים:

מתכון נוסף: ריזוטו פתיתים חלבי של מיטל ברסטוביצקי

ריזוטו פתיתים חלבי

מצרכים:

  • 2 כוסות פתיתים
  • 20 גרם חמאה
  • 2-3 בצלים בינוניים
  • 3/4 חבילה פטריות טריות
  • 2 שמנת לבישול
  • 3/4 כוס גבינת פרמז׳ן מגורדת
  • תבלינים: מלח, פלפל לבן, קורט אגוז מוסקט

אופן הכנה:

  1. בסיר מטגנים עם חמאה בצל עד להזהבה קלה, מוסיפים את הפטריות עד להשחמה קלה.
  2. מוסיפים את הפתיתים ומערבבים, מוסיפים 2 כוסות מים רותחים ומביאים לרתיחה, מוסיפים תבלינים ומנמיכים את האש לבישול של 10 דקות.
  3. מוסיפים את השמנת לבישול ומערבבים כל הזמן, מוסיפים גבינת פרמז׳ן מגורדת ומערבבים היטב ומשפרים תיבול, מבשלים עוד כ5 דקות ומכבים את האש.
  4. מגישים חם ובתיאבון!.

איך להכין פתיתים בחלב ושמנת חמוצה מתכון של טוהר דרעי:

מצרכים:

  • חבילת פתיתים
  • 2 וחצי כוסות חלב
  • גביעים קטנים שמנת חמוצה 15 אחוז
  • מלח
  • חמאה

אופן הכנה:

  1. ממיסים את החמאה מטגנים מעט את הפתיתים בחמאה.
  2. מוסיפים מים לגובה הפתיתים, ומבשלים עד שהמים מתאדים.
  3. מוסיפים את החלב ונותנים בישול של 4-5 דקות על אש נמוכה.
  4. מתבלים במלח.
  5. מגישים עם גביע שמנת חמוצה קרה על הפתיתים.

מתכון נוסף : פתיתים עם חמאה וחלב מתוק של אורטל עמרם:

מצרכים:

  • 50 גרם חמאה
  • שקית פתיתים
  • 2 כוסות חלב
  • 2 וחצי כוסות מים רותחים
  • רבע כפית קינמון
  • קורט מלח
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 3 כפות סוכר רגיל

אופן הכנה:

לטגן את החמאה עם הפתיתים לאחר מכן להוסיף את החלב המים והסוכרים קורט המלח להרתיח ולהנמיך את הגז רבע שעה בערך להשאיר נוזלים לא לתת לזה להתאדות יותר מדיי.

סרטון עם מתכון נוסף של פתיתים חלביים של הפרוייקט של בוזגלו:

מתכון נוסף של פתיתים חלביים

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות