חיפוש

צלי בקר ותפוחי אדמה – ארוחה ביתית מושלמת

צלי בקר ותפוחי אדמה - ארוחה ביתית מושלמת

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

צלי בקר ותפוחי אדמה – ארוחה ביתית מושלמת

זמן הכנה: כשעתיים (כולל זמן בישול) רמת קושי: בינונית

מצרכים:

  • לבשר:
    • 1 גוש צלי בקר (מספר 5)
    • כורכום
    • פלפל אנגלי
    • עלי דפנה
  • לתפוחי אדמה:
    • תפוחי אדמה (לפי כמות הרצויה)
  • לרוטב:
    • 2 בצלים גדולים
    • 1 ראש שום + 6 שיני שום
    • 1 כף כורכום
    • 2 קוביות פטרוזיליה קפואה
    • 1 ½ כוסות מים רותחים
    • 1 כף מרק עוף
    • פלפל שחור גרוס
    • כמון
    • מלח גס
    • פטרוזיליה יבשה
    • בזיליקום יבש
    • סילאן

צלי בקר ותפוחי אדמה – מתכון מנצח לצלי כתף! ללקק ת'אצבעות כמה טעים.

מתכונים נוספים

צלי בקר עם יין לבן ופטריות: מתכון נדיר ומעלף
צלי בקר חגיגי לפסח הכי טעים שיש ברשת
כמה קלוריות יש חזה עוף? גילויים מפתיעים!

מתכון קל לצלי כתף ותפוחי אדמה

אופן ההכנה:

  1. הכנת הבשר:
    • שלוק את גוש הצלי במים עם תבלינים עד לריכוך מלא.
    • קרר וחתוך לפרוסות.
    • שלוק את תפוחי האדמה חצויים עד להתרככות.
  2. הכנת הרוטב:
    • טגן את הבצל והשום עד להזהבה.
    • הוסף כורכום ופטרוזיליה קפואה.
    • הוסף תפוחי אדמה, מים רותחים ומרק עוף.
    • החזר את הבשר לסיר.
    • תבל במלח, פלפל, כמון, פטרוזיליה ובזיליקום.
    • בישול כ-45 דקות.
    • זגג בסילאן.
    • אפה בתנור עד להזהבה.

מתכון של אילנית כרבי.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות