חיפוש

לחמניות בשר מתכון פשוט מושלם וקל להכנה

לחמניות בשר מתכון קל

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

לחמניות בשר מתכון פשוט מושלם וקל להכנה

אילנית כרבי משתפת אותנו במתכון מושלם של לחמניות ממולאות בשר.

מצרכים:

למילוי
½ קילו בשר טחון
1 בצל
1 שום
2 צרור פטרוזיליה
מעט שמן לטיגון
1 כפית כורכום
1 כפית כמון
מלח
פלפל שחור
1 כף סילאן
מעט בהרט ראס אל חנות
לבצק:
1 קילוגרם קמח תופח
½ כוס סוכר
2 ביצים
1 כוס שמן
1½ – 2 כוסות מים
1 כפית מלח
לקישוט:
ביצה
שומשום לבן ושחור
מעט מים
קצת סוכר

מתכונים נוספים:
לחמניות ממולאות בשר – תומר תומס
לחמניות ממולאות בשר מושלמותלחמניות לשבת – דניאלה לוי

מתכון נוסף של לחמניות ממולאות בשר של המטבח הקסום:

אופן הכנה:

להכנת המילוי:
נקצוץ את הבצל לחתיכות קטנות
במחבת עם מעט שמן, נטגן את הבצל עד שהוא מזהיב
נוסיף למחבת את הבשר, השום הקצוץ, כורכום, כמון, מלח, פלפל שחור ומעט בהרט/ ראס אל חנות, נערבב הכול ונמשיך לטגן כ-10 דקות
לאחר מכן, נוסיף למחבת הסילאן והפטרוזליה, נערבב ונטגן עוד 5-10 דקות
נסנן את הנוזלים מן המחבת ונשאיר את התערובת בצד לקירור
להכנת הבצק:
בקערה, נשים את הקמח הטופח, נעשה גומה ונוסיף את הסוכר, הביצים והשמן ונערבב עד לקבלת תערובת אחידה
תוך כדי ערבוב, נוסיף את המים עד לקבלת בצק אחיד ולא רטוב מדי.
נוסיף את המלח ונערבב
כשהבצק רך נניח לו לטפוח כ-40 דקות.
לאחר ההטפחה, נקרוץ כ-20 עיגולים קטנים ונרדד דק כל עיגול.
נמלא את העיגולים ב1-2 כפות מן המילוי ונסגור לעיגול.
בקערה קטנה נטרוף ביצה עם מעט מים וסוכר
נבריש את העיגולים בביצה ונפזר שומשום לבן ושחור מעל
נאפה בתנור על-180מעלות במשך 25-30 דקות או עד שהלחמניות שחומות.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות