צלי עוף בתנור מתכון

צלי-עוף-בתנור
צלי עוף בתנור,מתכון קל להכנה

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

צלי עוף בתנור מתכון

מצרכים להכנת צלי עוף בתנור

5 כרעיים מחוברים
4 בצלים גדולים
5 שיני שום
שמן זית
מלח
פלפל שחור גרוס
2 כפיות סוכר חום דמררה
מעט פפריקה מתוקה בשמן

אופן הכנה:
1. מנקים את העוף היטב משומן ומשרים אותו לחצי שעה בקערת מים.
2. שוטפים שוב את העוף.
3. פורסים את הבצל לפרוסות עגולות ודקות וקולפים את השום וקוצצים גס.
4. בתבנית מניחים את פרוסות הבצל בשכבה אחידה .
5. את העוף מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס מעט פפריקה ושמן זית ומעסים קלות את העוף.
6. מניחים את העוף עם הצד של העור כלפי מטה על פרוסות הבצל,
ומפזרים מעל העוף את השום ומעל עוד שכבה של פרוסות בצל, כך שהבצל מכסה את כל העוף.
7. בקערה שמים את הסוכר חום,מעט מלח ופלפל שחור,פפריקה ושמן זית , מערבבים ומפזרים מעל שכבת הבצל.
8. עוטפים את התבנית בנייר כסף וצולים בתנור למשך שעה וחצי בחום של 200 מעלות.

אם אהבתם תשתפו, ונשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות.

בתאבון!!!

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *