תפריט סגור

צלי עוף בתנור מתכון

צלי-עוף-בתנור

צלי עוף בתנור מתכון

מצרכים להכנת צלי עוף בתנור

5 כרעיים מחוברים
4 בצלים גדולים
5 שיני שום
שמן זית
מלח
פלפל שחור גרוס
2 כפיות סוכר חום דמררה
מעט פפריקה מתוקה בשמן

אופן הכנה:
1. מנקים את העוף היטב משומן ומשרים אותו לחצי שעה בקערת מים.
2. שוטפים שוב את העוף.
3. פורסים את הבצל לפרוסות עגולות ודקות וקולפים את השום וקוצצים גס.
4. בתבנית מניחים את פרוסות הבצל בשכבה אחידה .
5. את העוף מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס מעט פפריקה ושמן זית ומעסים קלות את העוף.
6. מניחים את העוף עם הצד של העור כלפי מטה על פרוסות הבצל,
ומפזרים מעל העוף את השום ומעל עוד שכבה של פרוסות בצל, כך שהבצל מכסה את כל העוף.
7. בקערה שמים את הסוכר חום,מעט מלח ופלפל שחור,פפריקה ושמן זית , מערבבים ומפזרים מעל שכבת הבצל.
8. עוטפים את התבנית בנייר כסף וצולים בתנור למשך שעה וחצי בחום של 200 מעלות.


מבצע מיוחד לחברי "פסיפלורה מתכונים"
מיקסר בנפח 5 ליטר 1000W של חברת "יונדאי" כולל משלוח עד הבית במחיר של 350 ש"ח בלבד
כולל שנה אחריות!!!
המלאי מוגבל ל-100 יחידות בלבד.

להזמנות חייגו עכשיו 052-7876868


אם אהבתם תשתפו, ונשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות.

בתאבון!!!

Posted in עוף

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!