תפריט סגור

קבב קינמון של משה איסטכרוב

קבב קינמון מתכון

קבב קינמון של משה איסטכרוב


מצרכים להכנת קבב קינמון:
בשר בקר טחון טרי
כפית קינמון טחון
ביצה
כפית וחצי מלח
כפית כמון
מרגרינה
בצל קצוץ
חצי כפית פלפל שחור
פטרוזיליה קצוצה
שום כתוש
מקלות קינמון
לקישוט בצלחת:
חלה/לחמניה/לחם
פטרוזיליה קצוצה

אופן הכנה:
1. בקערה שמים את כל התבלינים עם הביצה והבשר הטחון.
2. מוסיפים לקערה את השום,פטרוזיליה והבצל ומערבבים את העיסה טוב עד לקבלת תערובת אחידה.
3. משפדים את תערובת הבשר על מקלות קינמון כפי שהודגם בסרטון.
4. מחממים מחבת,שמים מרגרינה ומטגנים את הקבב שהכנו מכל הצדדים עד להשחמה.
5. לקישוט הצלחת: מורחים מרגרינה על לחם, מטגנים מ-2 הצדדים ומשתמשים בו לבסיס הקבבים בצלחת,מעל מסדרים את הקבבונים ומעל פטרוזיליה קצוצה.


מבצע מיוחד לחברי "פסיפלורה מתכונים"
מיקסר בנפח 5 ליטר 1000W של חברת "יונדאי" כולל משלוח עד הבית במחיר של 350 ש"ח בלבד
כולל שנה אחריות!!!
המלאי מוגבל ל-100 יחידות בלבד.

להזמנות חייגו עכשיו 052-7876868


במקום מרגרינה ניתן לטגן בשמן קנולה

מתכון נוסף של קבב:
מתכון לקבב אמיתי

Posted in בשר

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!