תפריט סגור

קבב קינמון של משה איסטכרוב

קבב קינמון מתכון

קבב קינמון של משה איסטכרוב


מצרכים להכנת קבב קינמון:
בשר בקר טחון טרי
כפית קינמון טחון
ביצה
כפית וחצי מלח
כפית כמון
מרגרינה
בצל קצוץ
חצי כפית פלפל שחור
פטרוזיליה קצוצה
שום כתוש
מקלות קינמון
לקישוט בצלחת:
חלה/לחמניה/לחם
פטרוזיליה קצוצה





אופן הכנה:
1. בקערה שמים את כל התבלינים עם הביצה והבשר הטחון.
2. מוסיפים לקערה את השום,פטרוזיליה והבצל ומערבבים את העיסה טוב עד לקבלת תערובת אחידה.
3. משפדים את תערובת הבשר על מקלות קינמון כפי שהודגם בסרטון.
4. מחממים מחבת,שמים מרגרינה ומטגנים את הקבב שהכנו מכל הצדדים עד להשחמה.
5. לקישוט הצלחת: מורחים מרגרינה על לחם, מטגנים מ-2 הצדדים ומשתמשים בו לבסיס הקבבים בצלחת,מעל מסדרים את הקבבונים ומעל פטרוזיליה קצוצה.

במקום מרגרינה ניתן לטגן בשמן קנולה

מתכון נוסף של קבב:
מתכון לקבב אמיתי

דרגו את המתכון:
recipe image
שם המתכון:
קבב קינמון מתכון
Published On

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!