חיפוש

קבב קינמון של משה איסטכרוב

קבב קינמון מתכון
קבב על מקלות קינמון של משה איסטכרוב

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

קבב קינמון של משה איסטכרוב


מצרכים להכנת קבב קינמון:
בשר בקר טחון טרי
כפית קינמון טחון
ביצה
כפית וחצי מלח
כפית כמון
מרגרינה
בצל קצוץ
חצי כפית פלפל שחור
פטרוזיליה קצוצה
שום כתוש
מקלות קינמון
לקישוט בצלחת:
חלה/לחמניה/לחם
פטרוזיליה קצוצה

אופן הכנה:
1. בקערה שמים את כל התבלינים עם הביצה והבשר הטחון.
2. מוסיפים לקערה את השום,פטרוזיליה והבצל ומערבבים את העיסה טוב עד לקבלת תערובת אחידה.
3. משפדים את תערובת הבשר על מקלות קינמון כפי שהודגם בסרטון.
4. מחממים מחבת,שמים מרגרינה ומטגנים את הקבב שהכנו מכל הצדדים עד להשחמה.
5. לקישוט הצלחת: מורחים מרגרינה על לחם, מטגנים מ-2 הצדדים ומשתמשים בו לבסיס הקבבים בצלחת,מעל מסדרים את הקבבונים ומעל פטרוזיליה קצוצה.

במקום מרגרינה ניתן לטגן בשמן קנולה

מתכון נוסף של קבב:
מתכון לקבב אמיתי

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות