קובה דלעת מתכון מושלם

מתכון להכנת קובה דלעת מושלמת
נועם זיגדון משתפת אותנו במתכון שלה לקובה דלעת.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

נועם זיגדון משתפת אותנו במתכון שלה לקובה דלעת.

סרטון המדגים את כל שלבי הכנת הקובה דלעת:

מצרכים:

  • כוס מדידה חד פעמית חמה
  • *למעטפת*
  • 1- ק"ג סולת
  • 1- כף מלח
  • 3 כוסות מים
  • 2 כפות שמן
  • לערבב היטב
  • להניח רבע שעה לספיגה
  • *לתערובת הבשר*
  • 1 ק"ג בשר
  • 2 בצלים קצוצים דק דק
  • פטרוזיליה קצוצה
  • כפית בהרט
  • ¼ כפית הל טחון
  • פלפל שחור
  • מלח
  • *לרוטב דלעת*
  • 1 ק"ג דלעת חתוכה לקביות
  • 1 בצל קצוץ
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • 2 כפות סוכר
  • מיץ מלימון שלם
  • 3 גבעולי סלרי כולל העלים
  • 4 כוסות מים
  • מלח
  • שמן

אופן הכנה:

  • לטגן את הבצל עם שמן עד לשקיפות .
  • להוסיף את הרסק .
  • לטגן 2 דקות .
  • להוסיף 2 כוסות מים .
  • להביא לרתיחה .
  • להוסיף את הדלעת והכרפס.
  • להוסיף עוד 2 כוסות מים .
  • להביא שוב לרתיחה .
  • לתבל לבשל כ-20 דקות .
  • להרטיב מעט את הידים עם מים לקחת כדור בינוני של מעטפת לשטח על כף היד למלא בבשר ולסגור .
  • להכניס לרוטב .
  • לבשל על אש נמוכה כחצי שעה .

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: