קובה דלעת מתכון מושלם

מתכון להכנת קובה דלעת מושלמת
נועם זיגדון משתפת אותנו במתכון שלה לקובה דלעת.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

נועם זיגדון משתפת אותנו במתכון שלה לקובה דלעת.

סרטון המדגים את כל שלבי הכנת הקובה דלעת:

מצרכים:

  • כוס מדידה חד פעמית חמה
  • *למעטפת*
  • 1- ק"ג סולת
  • 1- כף מלח
  • 3 כוסות מים
  • 2 כפות שמן
  • לערבב היטב
  • להניח רבע שעה לספיגה
  • *לתערובת הבשר*
  • 1 ק"ג בשר
  • 2 בצלים קצוצים דק דק
  • פטרוזיליה קצוצה
  • כפית בהרט
  • ¼ כפית הל טחון
  • פלפל שחור
  • מלח
  • *לרוטב דלעת*
  • 1 ק"ג דלעת חתוכה לקביות
  • 1 בצל קצוץ
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • 2 כפות סוכר
  • מיץ מלימון שלם
  • 3 גבעולי סלרי כולל העלים
  • 4 כוסות מים
  • מלח
  • שמן

אופן הכנה:

  • לטגן את הבצל עם שמן עד לשקיפות .
  • להוסיף את הרסק .
  • לטגן 2 דקות .
  • להוסיף 2 כוסות מים .
  • להביא לרתיחה .
  • להוסיף את הדלעת והכרפס.
  • להוסיף עוד 2 כוסות מים .
  • להביא שוב לרתיחה .
  • לתבל לבשל כ-20 דקות .
  • להרטיב מעט את הידים עם מים לקחת כדור בינוני של מעטפת לשטח על כף היד למלא בבשר ולסגור .
  • להכניס לרוטב .
  • לבשל על אש נמוכה כחצי שעה .

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: