קינוח ביסקוויטים בטעם פיסטוק
מלי מלמדת אותנו היום איך להכין קינוח ביסקוויטים בטעם פיסטוק לא מהעולם הזה.
מצרכים:
1 חבילה של ביסקוויטים טעם פיסטוק (250 גר')
100 גרם חמאה
למלית: 2 שמנת מתוקה (500 מ"ל)
1 חבילה פודינג וניל
6 כפות סוכר
1 גבינה לבנה 9%
לעיטור: מעט שוקולד חלב מגורד, פיסטוקים קלויים קצוצים דק
תבניות מאפינס
אופן ההכנה מופיע בהמשך
מתכוני קינוחים נוספים:
קינוח עוגיות לוטוס פרווה
מתכון: קרם ברולה של תומר תומס
קינוח שוקולד פרווה
שחר חן פודיק מלמד אותנו איך להכין עוגת גבינה פיסטוק קרה ללא אפייה:
אופן ההכנה:
1. לטחון את הביסקוויטים.
2. להמיס על אש קטנה את החמאה ולהוסיף לביסקוויטים הטחונים, לחכות קצת שיתקרר ולערבב היטב.
3. למלא חצי כף מעט גדושה תבניות מאפינס ולהדק היטב, לשמור במקפיא למשך רבע שעה עשרים דקות.
4. להקציף את השמנת המתוקה עם סוכר ופודינג וניל עד לקבלת קרם יציב.
5. לכבות את המיקסר, להוסיף את הגבינה ולערבב היטב.
6. לשים את הקרם בתוך שקית זילוף ולגזור את הקצה התחתון, להוציא את התבניות מאפינס מהמקפיא.
7. לזלף את הקרם על התחתיות ביסקוויטים ( זה יותר נוח מלמרוח עם כף), להכניס למקפיא שוב כעשר דקות.
8. להוציא מהמקפיא, לפזר שוקולד מגורד ומעל פיסטוק קצוץ ולהחזיר למקפיא לעוד שעתיים.
9. אחרי שעתיים להוציא בזהירות את העוגיות, לשים במגש גדול ולאחסן במקרר מכוסה.