חיפוש

מתכון: קרם ברולה של תומר תומס

קרם ברולה מתכון
קרם ברולה מתכון קלאסי של תומר תומס

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

מתכון קל ופשוט של שתומר תומס לאחד הקינוחים הכי מבוקשים במסעדות.
אז קבלו את הגרסה של תומר תומס לקרם ברולה.

מצרכים:
5 חלמונים
500 מ"ל שמנת להקצפה 38%
1 כפית תמצית וניל איכותית או מקל וניל שקית של סוכר וניל
3/4 כוס סוכר

אופן הכנה:
1. בסיר קטן מתחילים להרתיח את השמנת המתוקה עד למצב של רתיחה ואז מכבים את האש במהלך הבישול נוסיף חצי מכמות הסוכר לשמנת מתוקה ואת תמצית הוניל.
2. מתחילים לטרוף את החלמונים.
3. מחממים תנור ל-140 מעלות ומסדרים בתבנית עמוקה במיוחד את הכלים לקרם ברולה חשוב שהכלי יהיה עמיד בחום.
4. לאחר שהשמנת רתחה, מוסיפים בהדרגה את השמנת לחלמונים תוך כדי ערבוב,חשוב לשים כל פעם כמות קטנה ולערבב ולא להוסיף את הכל בבת אחת ,מאחר וזה יבשל את הביצים ותצא לנו חביתה (השוואת טמפרטורות).
5. מסננים במסננת דקה את התערובת על מנת לקבל תערובת חלקה ללא גושים.
6. ממלאים את הקעריות עד חצי מהגובה בתערובת שהכנו בעזרת מצקת ויוצקים מים חמים עד חצי מהגובה של הקעריות ואופים למשך 30 דקות בתנור שחומם מראש ל-140 מעלות.
7. מוציאים את הקרם ברולה מהתנור,נותנים לו להתקרר בצורה טבעית בחוץ ואז מעבירים למקרר למשך 3-4 שעות מינימום אפשר גם למשך 24 שעות.
8. מפזרים שכבה דקה של סוכר מעל הקרם ברולה שהכנו ובעזרת הברנר שורפים את הסוכר ויוצרים שכבת קרמל.,נותנים להתקרר מעט ומגישים.

סרטון שמדגים את כל השלבים של הכנת קרם ברולה של תומר תומס:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות