תפריט סגור

קסטה ביתית שוקו וניל

קסטה מתכון

אתי ממן משתפת אותנו במתכון לקסטה ביתית שוקו וניל

מצרכים:

500 גרם ביסקוויטים קסטה (של חברת הדר)ביסקוויטים רגילים אם לא מצאתם ביסקוויטים קסטה (לרוב יש את זה בסופר רמי לוי וזה של חברת הדר)

לגלידת שוקו:
2 שמנת מתוקה (500 מ"ל)
300 גרם שוקולד חלב

לגלידת וניל:
2 שמנת מתוקה (500 מ"ל)
300 גרם שוקולד לבן

אופן ההכנה:

1. מתחילים בהכנה של הגלידה וניל – ממיסים מיכל אחד של שמנת מתוקה עם השוקולד הלבן עד שמתקבלת תערובת חלקה ומכניסים למקרר למשך שעה.
2. מקציפים את המיכל השני של הקצפת לקצפת יציבה ותפוחה ומאחדים עם התערובת שוקולד לבן (לאחר שעה במקרר).
3. שמים תבנית נירוסטה מרובעת 24X27 (תבנית מיוחדת אן אין אפשר להכין בתבנית נירוסטה אחרת מרובעת ) מעל תבנית תנור רגילה עטופה בנייר כסף ומעל נייר אפיה ובתוכה שמים שקף מסביב שכבה של הביסקוויטים ומעל את גלידת הוניל שיצרנו ומקפיאים למשך שעה.
4. לגלידת שוקו חוזרים על אותו תהליך של הגלידת וניל,שזה מוכן מפזרים מעל הגלידת וניל בתבנית ומקפיאים למשך חצי שעה.
5. מסדרים מעל הגלידת שוקו שכבה של ביסקוויטים ומקפיאים למשך לילה.
6. מחלצים את הגלידה מהתבנית ומסירים את השקף וחותכים לקוביות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!