חיפוש

קציצות בשר ברוטב אדום של איטל איטלי

קציצות בשר ברוטב אדום
קציצות בשר ברוטב אדום של איטל איטלי

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

3/5 - למתכון דירוג של 2 חובבי בישול

קציצות בשר ברוטב אדום של איטל איטלי

מצרכים להכנת קציצות ברוטב אדום:

קילו בשר בקר טחון (עדיף לקנות טרי מקצב)
2 בצלים טחונים
קורט בהרט
צרור סלרי טחון
חצי כוס פירורי לחם או כוס חד פעמית של סולת
פלפל שחור
מלח

לרוטב האדום:
קופסה קטנה של רסק עגבניות
כף סילאן
פלפל שחור
מלח
קורט בהרט
תבלין על האש או תבלין גריל עוף
פטרוזליה יבשה
כף טריאקי
מעט שמן זית

אופן ההכנה:
1.מפשרים את הבשר היטב ושמים בקערה.
2. מוסיפים לתערובת הבשר את הסלרי הטחון,בצל טחון ואת הסולת,בהרט,פלפל שחור,מלח וללוש היטב עד לקבלת תערובת אחידה ולתת לתערובת לנוח כמה דקות.
3. עם ידיים רטובות יוצרים כדורים מתערובת הבשר ונותנים לכדורים לנוח 15 דקות.
4. מתחילים בהכנת הרוטב: משתמשים בסיר רחב ושמים בו את שמן הזית,מוסיפים את הרסק עגבניות,פלפל שחור ,בהרט,סילאן,גריל עוף,פטרוזיליה יבשה והטריאקי ומטגנים מעט.
5. מוסיפים לרוטב את כדורי הבשר שיצרנו ומוסיפים מים רותחים כפי שהוצג בסרטון.
6. מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה במשך חצי שעה (לאחר 10 דקות בישול להוסיף עוד טיפה מים רותחים ולערבב היטב (הקציצה סופחת נוזלים במהלך הבישול) )
7. מערבבים מדי פעם בעדינות ולאחר חצי שעה של בישול, מכבים את האש ונותנים לקציצות לנוח בתוך הרוטב לפני הגשה.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות