קציצות בשר עם חצילים ברוטב עגבניות מתכון של תומר תומס

קציצות בשר עם חצילים מתכון
קציצות בשר עם חצילים מתכון של תומר תומס

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

קציצות בשר עם חצילים ברוטב עגבניות מתכון של תומר תומס

סרטון הכנת קציצות בשר טחון עם חצילים: ברוטב עגבניות


מצרכים:
חצי קילו בשר בקר טחון ללא שומן
1 חציל
צרור כוסברה
עגבניה מגורדת
פלפל שחור
מלח
שיני שום
פרורי לחם
כמון
בהרט
כורכום

הוראות הכנה:
לפרוס את החציל לרצועות רחבות ולטגן עד הזהבה לא השחמה.
בינתיים מכינים את תערובת הקציצות:
בשר טחון , 4 שיני שום , חצי חבילת כוסברה קצוצה, חצי כוס פירורי לחם,
חצי כפית בהרט, חצי כפית פלפל שחור, חצי כפית מלח
לערבב טוב וליצור כדורים.
הכנת הרוטב:
לחמם בסיר מעט שמן להוסיף עגבניה מגורדת ולטגן קלות
להוסיף לרוטב 4 שיני שום פרוסות , כפית וחצי כורכום , חצי כפית פלפל שחור ולבשל עד פתיחת תבלינים.
להוסיף 4 כוסות מים רותחים , כפית מלח , כפית כמון , ניתן להוסיף חצי כפית פפריקה חריפה , לקצוץ את גבעולי הכוסברה ולפזר בסיר.
לסדר את הקציצות והחציל ולבשל במשך 30 דקות על אש בינונית .

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: