קציצות טונה תפוחי אדמה ותירס

קציצות טונה ,תפוחי אדמה ותירס

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

קציצות טונה תפוחי אדמה ותירס

מצרכים לקציצות טונה ותפוחי אדמה

2 תפוחי אדמה בינוניים (300 גרם) מבושלים עם הקליפה לאחר קירור.
185 גרם נתחי טונה בשמן מסוננת.
2-3 בצל ירוק חתוך.
1/2 כוס גרעיני תירס מתוק.
1/2 כוס פירורי לחם.
1 ביצה
גרידת לימון מלימון אחד.
1/2 כפית מלח.
פלפל שחור טחון.

לציפוי :
חצי כוס פירורי לחם.
לטיגון :
מעט שמן זית.



אופן ההכנה:
1. מקלפים את התפוחי אדמה ומועכים בקערה.
2. מוסיפים את הטונה לקערה ומערבבים.
3. מוסיפים את הבצל ירוק,פירורי הלחם, וגרעיני התירס המתוק וממשיכים לערבב.
4. מוסיפים את הביצה,גרידת הלימון,מלח ופלפל שחור ומערבבים לתערובת אחידה.
5. יוצרים קציצות ומצפים בפירורי לחם.
6. מטגנים במחבת עם שמן זית, כ-3 דקות מכל צד או עד שהקציצות משחימות.
ניתן להגיש עם רוטב צילי מתוק בצד או כל רוטב האהוב עליכם

אם אהבתם תשתפו, ונשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות.

בתאבון!!!

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *