קציצות טוניסאיות מתכון מושלם

קציצות טוניסאיות מתכון - בולט
לצפייה במתכון יש ללחוץ על שם המתכון.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

דניאל גודון מסיקה משתפת אותנו במתכון שלה לקציצות טוניסאיות מושלמות.

  • 750 גרם בשר טחון
  • 8 פרוסות לחם יבש
  • בצל וחצי
  • פטרוזיליה
  • כוסברה
  • 6 שיני שום
  • 2 כפות של אריסה
  • 2 ביצים
  • קצת קמח
  • מלח
  • פלפל
  • פפריקה אדומה
  • קינמון
  • ורדים( אני לא שמה אבל המקורי זה עם ורדים יבשים)
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • 2 או 3 תפוח אדמה

אופן ההכנה

  • להשרות את הלחם במים 30 דקות.
  • לקצוץ את הבצל, השום והכוסברה.
  • לערבב את אריסה עם קצת מים.
  • מכנסים את הבשר לקערה, מוסיפים את כל המצרכים חוץ מ התפוח אדמה,ורק כף אחד של רסק עגבניות..
  • בצלחת מערבבים את הביצים ובצלחת שנייה שמים קמח.
  • מחממים שמן במחבת.
  • מקלפים את התפוח אדמה, עושים רצועות.
  • לוקחים את התערובת, מגלגלים לאליפסות, עוטפים את הקציצה עם הרצועה של התפוח אדמה, מגלגלים בקמח ואחר כך בביצה.
  • מטגנים 10 -15 דקות כל צד.
  • כאשר כל הקציצות מטוגנות, לוקחים סיר גדול, שמים בו שמן, כף רסק עגבניות, פפריקה אדומה ומים.
  • מכסים ומבשלים שעה וחצי.

סרטון עם מתכון לכעבורות:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: