תפריט סגור

קציצות טוניסאיות מתכון מושלם

קציצות טוניסאיות מתכון - בולט

דניאל גודון מסיקה משתפת אותנו במתכון שלה לקציצות טוניסאיות מושלמות.

  • 750 גרם בשר טחון
  • 8 פרוסות לחם יבש
  • בצל וחצי
  • פטרוזיליה
  • כוסברה
  • 6 שיני שום
  • 2 כפות של אריסה
  • 2 ביצים
  • קצת קמח
  • מלח
  • פלפל
  • פפריקה אדומה
  • קינמון
  • ורדים( אני לא שמה אבל המקורי זה עם ורדים יבשים)
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • 2 או 3 תפוח אדמה

אופן ההכנה


  • להשרות את הלחם במים 30 דקות.
  • לקצוץ את הבצל, השום והכוסברה.
  • לערבב את אריסה עם קצת מים.
  • מכנסים את הבשר לקערה, מוסיפים את כל המצרכים חוץ מ התפוח אדמה,ורק כף אחד של רסק עגבניות..
  • בצלחת מערבבים את הביצים ובצלחת שנייה שמים קמח.
  • מחממים שמן במחבת.
  • מקלפים את התפוח אדמה, עושים רצועות.
  • לוקחים את התערובת, מגלגלים לאליפסות, עוטפים את הקציצה עם הרצועה של התפוח אדמה, מגלגלים בקמח ואחר כך בביצה.
  • מטגנים 10 -15 דקות כל צד.
  • כאשר כל הקציצות מטוגנות, לוקחים סיר גדול, שמים בו שמן, כף רסק עגבניות, פפריקה אדומה ומים.
  • מכסים ומבשלים שעה וחצי.

סרטון עם מתכון לכעבורות:

Posted in בשר

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!