קציצות עוף ברוטב עגבניות

קציצות עוף ברוטב עגבניות
לצפייה במתכון יש ללחוץ על שם המתכון.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

אורית לוי משתפת אותנו במתכון שלה לקציצות עוף ברוטב.

  • חצי ק"ג עוף טחון
  • 1 תפוח אדמה מגורר וסחוט מנוזלים
  • 1 בצל סגול או לבן מגורר
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • חופן כוסברה קצוצה
  • עלים קצוצים מגבעול סלרי (רק העלים, 6 בערך)
  • 1 ביצה
  • 3 כפות פירורי לחם
  • כף גדושה פפריקה אדומה בשמן
  • כף שמן
  • פלפל, מלח וכפית בהרט
  • 2 שיני שום כתוש
  • לרוטב
  • 1 בצל קצוץ
  • 2 שיני שום כתוש
  • 1 רסק עגבניות קטן (100 גר')
  • 1 כף אבקת מרק עוף
  • מלח, פלפל
  • 1 כף פפריקה אדומה בשמן

אופן ההכנה

  • לערבב את כל מרכיבי הקציצות בקערה היטב.
  • במחבת עם שמן חצי עמוק לטגן עד הזהבה ולהניח על צלחת עם נייר סופג.
  • הכנת הרוטב:
  • בסיר רחב לטגן את הבצל והשום עד הזהבה ב- 3 כפות שמן בערך.
  • להוסיף תבלינים ורסק ולערבב היטב.
  • להוסיף מים עד שליש מגובה הסיר ולתת רתיחה.
  • להוסיף בעדינות את הקציצות ולבשל רבע שעה.
  • עם כף להרטיב את הקציצות מדי פעם ברוטב.

סרטון המדגים את כל שלבי הכנת קציצות עוף ברוטב עגבניות:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: