תפריט סגור

קציצות עוף ברוטב עגבניות

קציצות עוף ברוטב עגבניות

אורית לוי משתפת אותנו במתכון שלה לקציצות עוף ברוטב.

  • חצי ק"ג עוף טחון
  • 1 תפוח אדמה מגורר וסחוט מנוזלים
  • 1 בצל סגול או לבן מגורר
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • חופן כוסברה קצוצה
  • עלים קצוצים מגבעול סלרי (רק העלים, 6 בערך)
  • 1 ביצה
  • 3 כפות פירורי לחם
  • כף גדושה פפריקה אדומה בשמן
  • כף שמן
  • פלפל, מלח וכפית בהרט
  • 2 שיני שום כתוש
  • לרוטב
  • 1 בצל קצוץ
  • 2 שיני שום כתוש
  • 1 רסק עגבניות קטן (100 גר')
  • 1 כף אבקת מרק עוף
  • מלח, פלפל
  • 1 כף פפריקה אדומה בשמן

אופן ההכנה


  • לערבב את כל מרכיבי הקציצות בקערה היטב.
  • במחבת עם שמן חצי עמוק לטגן עד הזהבה ולהניח על צלחת עם נייר סופג.
  • הכנת הרוטב:
  • בסיר רחב לטגן את הבצל והשום עד הזהבה ב- 3 כפות שמן בערך.
  • להוסיף תבלינים ורסק ולערבב היטב.
  • להוסיף מים עד שליש מגובה הסיר ולתת רתיחה.
  • להוסיף בעדינות את הקציצות ולבשל רבע שעה.
  • עם כף להרטיב את הקציצות מדי פעם ברוטב.

סרטון המדגים את כל שלבי הכנת קציצות עוף ברוטב עגבניות:

Posted in עוף

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!