תפריט סגור

קציצות עוף מטוגנות טוניסאיות -קציצות כפיתה

קציצות עוף מטוגנות טוניסאיות

קציצות עוף מטוגנות טוניסאיות -קציצות כפיתה של אמא של תומר תומס

מצרכים להכנת קציצות עוף מטוגנות טוניסאיות:
1 ק"ג חזה עוף טחון
צרור כוסברה
כמה עלי נענע (לא חובה)
3 שיני שום
3 בצלים בינוניים או 2 גדולים
4 פרוסות לחם מושרים במים
כף אריסה או כף פפריקה
כפית פלפל שחור
כף חררט (תבלין טריפוליטאי) או חצי כפית קינמון במקום
כף מרק עוף
6 ביצים (3 לתערובת הקציצות ו- 3 לציפוי)

לציפוי:
1-2 כוסות קמח לבן





אופן הכנה:
1. קוצצים את הבצל,שום והכוסברה והנענע ושמים הכל בקערה אחת.
2. סוחטים את פרוסות הלחם מהמים ומפוררים ומוסיפים לתערובת הירק והבצלים הקצוצה.
3. מוסיפים לתערובת בקערה 3 ביצים ואת מרק העוף,חררט,פלפל שחור ואת החזה עוף הטחון ומערבבים היטב את הכל לתערובת אחידה (ניתן להכין לילה לפני ולהשאיר לילה במקרר)
4. שמים 3 ביצים בקערה ואת האריסה ומערבבים היטב.
5. מחממים את השמן במחבת,יוצרים קציצה,משטחים, טובלים בקמח ולאחר מכן טובלים בביצה ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה משני הצדדים.
6. מעבירים למגש עם נייר סופג או למסננת ומגישים.

דרגו את המתכון:
recipe image
שם המתכון:
קציצות עוף מטוגנות טוניסאיות
Published On

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!