Search

קציצות עוף מטוגנות עסיסיות בטירוף – מתכון מיליון דולר

קציצות עוף מטוגנות עסיסיות בטירוף - מתכון מיליון דולר

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

2.5/5 - למתכון דירוג של 4 חובבי בישול

קציצות עוף אווריריות

זמן הכנה: 20 דקות זמן קירור: 30 דקות זמן טיגון: 15-20 דקות

מצרכים:

  • 600 גרם בשר טחון עוף או שניצל טחון
  • ¼ צרור כוסברה, קצוצה
  • ½ צרור פטרוזיליה, קצוצה
  • 1 בצל גדול, קצוץ
  • 1 קישוא קטן, מגורד
  • 1 ביצה בינונית
  • 1 שן שום, כתושה
  • ½ כוס פירורי לחם
  • 4-5 כפות שמן
  • 1 כף אבקת מרק עוף
  • 1¼ כפית מלח ים אטלנטי עדין (או פחות, אם משתמשים במלח רגיל)
  • מעט פלפל שחור
  • מעט פלפל לבן
  • 1 כפית כורכום
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • קורט קינמון
  • ¼ כפית כמון
  • ¼ כפית ראס אל חנות

אופן ההכנה:

  1. בקערה גדולה, מערבבים את כל המרכיבים היטב.
  2. מכסים את הקערה ומכניסים למקרר לחצי שעה לפחות.
  3. מחממים שמן במחבת על להבה בינונית-גבוהה.
  4. יוצרים קציצות מהתערובת ומטגנים עד להזהבה משני הצדדים.
  5. מנמיכים את הלהבה וממשיכים לטגן עוד כמה דקות עד שהקציצות מוכנות.
  6. מגישים חם.

טיפ: כדי להפוך את הקציצות לאווריריות במיוחד, מומלץ לגרד את הקישוא בפומפייה דקה.

מתכון של סיון אוחיון אברגל.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות