המדריך המלא להכנת קציצות עוף מטוגנות

קציצות עוף מטוגנות
קציצות עוף מטוגנות של מלכה זיידנר

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

מלכה זיידנר משתפת אותנו במתכון שלה לקציצות עוף מטוגנות

מצרכים:
צרור כוסברה/פטרוזליה
1 תפוח אדמה
1/2 קג חזה עוף
1 כף מלח
1 קישוא
1 בצל יבש
1 גזר
1 כפית כורכום
1 פרוסת לחם רטובה
1/2 כפית פלפל שחור
3 שיני שום

אופן ההכנה:
1. טוחנים את כל המרכיבים ומוסיפים את התבלינים.
2. יוצרים קציצות ומטגנים במחבת עם שמן חם וחתיכת גזר על להבה נמוכה(את הגזר מחליפים מדי פעם).

הגזר מקטין את החמצון של השמן ובכך מקטין את הנזקים הבריאותיים שיש בטיגון,מדי פעם חשוב להחליף את חתיכת הגזר ומומלץ מהיום לטגן עם גזר באופן קבוע.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: