קציצות עם בצל מקורמל

קציצות בשר עם בצל מקורמל מתכון
לצפייה במתכון יש ללחוץ על שם המתכון.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

מדי רואקי משתפת אותנו במתכון שלה לקציצות עם בצל מקורמל.

  • 1 ק"ג בשר טחון טרי
  • קישוא מגורד
  • תפוח אדמה מגורד
  • חופן עלי פטרוזיליה קצוצים
  • כפית בהרט
  • מלח
  • כפית פלפל שחור
  • כפית כורכום
  • 2 כפות פירורי לחם
  • למצע עבור הקציצות
  • 5 בצלים גדולים פרוסים לרצועות
  • 2 כפות סילאן
  • קורט מלח
  • קורט פלפל שחור
  • מעט שמן זית

אופן ההכנה

  • פורסים את הבצל ומטגנים על להבה נמוכה עד לשקיפות( מערבבים מידי פעם). מוסיפים סילאן קורט מלח וקורט פלפל שחור.
  • בינתיים מגרדים את הקישוא ותפוח האדמה, קוצצים את הפטרוזיליה והבצל בסלייסר מוסיפים הכל לבשר הטחון , מוסיפים את פירורי הלחם, מתבלים, מעבדים את עיסת הבשר ונותנים לה לנוח כחצי שעה.
  • כאשר הבצל מוזהב ושחום(כמו בתמונה) מכדררים את הקציצות ומניחים בסיר . מבשלים כחצי שעה על להבה נמוכה. בהצלחה ובתאבון 🙏❤️ מדי.

מתכון נוסף לקציצות עם בצל:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: