תפריט סגור

קציצות עם בצל מקורמל

קציצות בשר עם בצל מקורמל מתכון

מדי רואקי משתפת אותנו במתכון שלה לקציצות עם בצל מקורמל.

  • 1 ק"ג בשר טחון טרי
  • קישוא מגורד
  • תפוח אדמה מגורד
  • חופן עלי פטרוזיליה קצוצים
  • כפית בהרט
  • מלח
  • כפית פלפל שחור
  • כפית כורכום
  • 2 כפות פירורי לחם
  • למצע עבור הקציצות
  • 5 בצלים גדולים פרוסים לרצועות
  • 2 כפות סילאן
  • קורט מלח
  • קורט פלפל שחור
  • מעט שמן זית

אופן ההכנה

  • פורסים את הבצל ומטגנים על להבה נמוכה עד לשקיפות( מערבבים מידי פעם). מוסיפים סילאן קורט מלח וקורט פלפל שחור.
  • בינתיים מגרדים את הקישוא ותפוח האדמה, קוצצים את הפטרוזיליה והבצל בסלייסר מוסיפים הכל לבשר הטחון , מוסיפים את פירורי הלחם, מתבלים, מעבדים את עיסת הבשר ונותנים לה לנוח כחצי שעה.
  • כאשר הבצל מוזהב ושחום(כמו בתמונה) מכדררים את הקציצות ומניחים בסיר . מבשלים כחצי שעה על להבה נמוכה. בהצלחה ובתאבון 🙏❤️ מדי.

מתכון נוסף לקציצות עם בצל:

Posted in בשר

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!