תפריט סגור

קרפ צרפתי קל ומהיר של תומר תומס

קרפ צרפתי

קרפ צרפתי קל ומהיר של תומר תומס

מצרכים להכנת קרפ צרפתי:
כוס קמח
1 ביצה
כוס חלב
1 סוכר וניל





אופן הכנה:
1. שמים במעבד מזון או טורפים ידנית את הקמח,ביצים,סוכר וניל והחלב עד לקבלת עיסה אחידה.
2. מחממים את המחבת ומשמנים קלות.
3. יוצקים למחבת את הבלילה וברגע שהחלק התחתון של הקרפ מזהיב הופכים את הקרפ.
4. מסירים מהמחבת ומורחים את הממרח האהוב (נוטלה/שחר או כל ממרח אחר ) מקפלים ומגישים.

מתכון נוסף לקרפ צרפתי כמו בקניון

דרגו את המתכון:
recipe image
שם המתכון:
קרפ צרפתי
Published On
ציון ממוצע
3.51star1star1star1stargray Based on 3 Review(s)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!