רוזלך מתכון בדיוק כמו בקפה לנדוור

רוזלך לנדוור מתכון
רוזלך לנדוור מתכון מושלם וקל להכנה

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

את הרוזלך המושלמים האלה חובה לאכול ישר שהם יוצאים מהתנור,הסוד הוא בבצק עם שמן זית שנאפה זמן קצר בחום גבוה.

מצרכים:
חצי כפית מלח
4 כוסות +4 כפות קמח (600 גרם)
1 כפית שטוחה של שמרים יבשים
רבע כוס שמן זית
כוס ורבע מים

ממרח נוטלה או לוטוס למריחה

אופן הכנה:
1. שמים בקערת המיקסר את המים,קמח ושמרים ומערבלים עם וו לישה במהירות נמוכה.
2. מוסיפים בהדרגה את השמן זית וממשיכים בפעולת הלישה למשך 5 דקות נוספות.
3. מוסיפים ללישה את המלח ולשים במשך 5 דקות נוספות עד אשר הבצק נפרד מדפנות הקערה.
4. מכסים את הקערה ומתפיחים עד להכפלת הנפח.
5. לאחר שהבצק הכפיל את נפחו,מוציאים מהקערה ולשים על מנת להוציא את האוויר.
6. מחלקים את הבצק ל-4 כדורים,מכסים ומתפיחים שוב.
7. לאחר תפיחה על משטח מקומח,מרדדים כל כדור בצק לעלה,מורחים ממרח נוטלה או לוטוס ומגלגלים כמו רולדה ואז חותכים לגלילים ברוחב 2 ס"מ ומסדרים בתבנית עם נייר אפייה.
8. אופים בתנור שחומם מראש ל-250 מעלות למשך 4-7 דקות עד להשחמה קלה כמו בתמונה,הרוזלך אמורים להראות לבנים.
9. לאחר שמוציאים מהתנור,מפזרים אבקת סוכר מעל בנדיבות ומגישים שזה חם.

לתוצאות טובות יותר יש להשתמש בקמח גירוסלה איטלקי

סרטון שמדגים את שלבי הכנת הרוזלך,המתכון מעט שונה אבל חשוב שתראו את הטכניקה:

קרדיט תמונה: ציפי צפניה

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *