דרגו את המתכון

רוטב פטריות משגע לבורקס בשר ב-10 דקות: התוספת שתהפוך כל בורקס למנה מושלמת

דמיינו בורקס בשר חם ופריך עטוף ברוטב פטריות עשיר, קרמי ומענג שתכינו תוך 10 דקות בלבד. נשמע טוב מדי מכדי להיות אמיתי? המתכון הבא הוא בדיוק מה שאתם צריכים כדי להפוך ארוחה פשוטה למעדן מושלם שילהיב את כל מי שיטעם. עם מספר מרכיבים פשוטים וזמן הכנה קצר, אין סיכוי שלא תרצו להכין את רוטב הפטריות המהיר והחלומי הזה שוב ושוב.

פרטי המתכון בקצרה:

מצרכים לרוטב הפטריות:

הוראות הכנה מהירות ופשוטות:

  1. חממו מחבת בינונית עם שמן הזית וטגנו את הבצל הקצוץ במשך 2 דקות עד להזהבה קלה.
  2. הוסיפו את השום הכתוש וערבבו כ-30 שניות בלבד (הריח עכשיו צריך להיות פשוט מדהים!).
  3. הוסיפו את הפטריות הקצוצות, ערבבו היטב וטגנו על אש בינונית כ-4 דקות או עד שהפטריות מאבדות מנפחן ומתקרמלות מעט (טיפ: אל תערבבו יותר מדי, תנו להן להזהיב).
  4. שפכו למחבת את השמנת המתוקה, התבלינים (מלח, פלפל ואגוז מוסקט) וערבבו היטב למשך 2 דקות נוספות עד להתעבות הרוטב וקבלת מרקם קטיפתי (אל דאגה אם נראה לכם בהתחלה נוזלי – הרוטב מתייצב במהירות).
  5. כבי את האש, והוסיפו את הפטרוזיליה הקצוצה אם החלטתם להשתמש בה. ערבבו קלות והגישו מיד, חם ומפנק מעל בורקס הבשר שלכם.

טיפים להצלחה בטוחה:

איך להגיש ולהרשים את כולם?

הניחו שניים עד שלושה בורקס בשר חמימים ופריכים על צלחת הגשה יפה, וצקו מעליהם בנדיבות את רוטב הפטריות העשיר שלכם. תוכלו לקשט עם מעט פטרוזיליה טרייה או בצל ירוק קצוץ. הגישו עם סלט ירקות ישראלי פריך בצד, ויש לכם מנה מנצחת שכולם יבקשו את המתכון שלה!

וריאציות ושדרוגים מעניינים:

למה תאהבו את המתכון הזה?

עכשיו כשיש לכם ביד את סוד הרוטב המושלם לבורקס בשר – אין לכם שום סיבה לחכות. נסו את המתכון, התענגו על הטעם ואל תשכחו לשתף אותנו ואת החברים שלכם בתוצאה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות