רולדה עשירה מתכון מוצלח במיוחד
חופית אלמקייס משתפת אותנו במתכון מוצלח במיוחד לרולדה עשירה.
מצרכים:
לעוגה:
4 ביצים
½ כוס סוכר
מלח (קורט )
½ כוס קמח
¼ כפית אבקת אפייה
3 כפות שוקולית
לקרם:
1 מיכל שמנת מתוקה / צמחית (250 מ"ל)
1 כף סוכר
לקישוט:
קוקוס אפוי (או מה שאוהבים)
אופן הכנה מופיע בהמשך.
מתכונים נוספים:
רולדה לשבת המתכון הכי קל בעולם
רולדה מושלמת מבצק פריך ממולא באגוזים
עוגת רולדה מושלמת טעימה ורכה
מתכון לרולדת שוקולד מוקה משגעת של קרין גורן:
אופן הכנה:
להכנת העוגה:
1. להקציף חצי כוס סוכר וקורט מלח לקציפה תפוחה ובהירה.
2. מוסיפים את הקמח אבקת אפיה ושלוש כפות שוקולית מנופים ומערבבים בתנועת קיפול עד איחוד.
3. שופכים את העיסה בתבנית על נייר אפיה משומן.
4. אופים בתנור שחומם מראש על 160 מעלות 8-10 דקות (לא לייבש) מוצאים ומקררים לגמרי.
הכנת הקרם:
1. להקציף שמנת מתוקה או צמחית עם כף סוכר.
2. למרוח על העוגה הקרם על העוגה ולקלף הנייר תוך כדי גלגול.
לקישוט:
1. נקשט בקוקוס אפוי – אפשר כל קישוט שאוהבים.