תפריט סגור

רולדת בצק פריך עם שוקולד ותמרים

רולדת בצק פריך עם שוקולד ותמרים

נעמי ברוכים משתפת אותנו במתכון המושלם שלה לרולדת בצק פריך במילוי שוקולד ותמרים.

מצרכים להכנת רולדת בצק פריך עם שוקולד:

  • לבצק:
  • 6 כוסות קמח 
  • כוס מים רותחים 
  • 2 כפיות אבקת אפיה 
  • כף תמצית וניל
  • כוס שמן

    למילויים:
  • מילוי תמרים : ממרח תמרים,מעט קינמון,פקאנים קצוצים או אגוזי מלך קצוצים
  • מילוי שוקולד: ממרח שוקולד (מומלץ שחר) ,פרוסות שקדים
  • ריבת משמשים: מרככים ריבת משמש במיקרוגל מוסיפים חלבה ופיסטוקים או פקאנים קצוצים.

אופן הכנה:


  1. מערבבים את כל המוצרים עד שמתקבל בצק רך ונעים,אין צורך להעביר למקרר,ישר מתחילים לעבוד עם הבצק.
  2. מרדדים את הבצק למלבן,מורחים את המילוי ומגלגלים לרולדה.
  3. שמים את הרולדה על תבנית עם נייר אפיה וחותכים לפרוסות באלכסון אבל לא עד הסוף(רק את החלק העליון).
  4. אופים בתנור חומם מראש ל-180 מעלות למשך 25-35 דקות,כאשר מוכן מוציאים מהתנור,נותנים להתקרר ומפזרים אבקת סוכר מעל.

סרטון עם מתכון נוסף לרולדת בצק פריך:

Posted in מתכונים לעוגיות

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!