תפריט סגור

רולדת וניל במילוי קרם שוקולד

רולדה וניל במילוי שוקולד

מירי גולני משתפת אותנו במתכון שלה לרולדת טניל במילוי קרם שוקולד.

  • מילוי העוגה:
  • 1 שמנת להקצפה 38%
  • 1 כפית נס קפה
  • 3 כפות סוכר
  • 1 וחצי כפות פודינג אינסטנט בטעם שוקולד
  • עוגה
  • 5 ביצים
  • 3/4 כוס סוכר
  • 1/2 כוס שמן
  • 1 כפית וניל
  • 3/4 כוס קמח (לא תופח)
  • ציפוי העוגה
  • 1 שמנת להקצפה 38%
  • 3 כפות אבקת סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כף אינסטנט פודינג בטעם וניל

אופן ההכנה


  • מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף חזק .
  • סוגרים את המיקסר ותוך כדי קיפול עם מרית מוסיפים את שאר המצרכים.
  • לשטח את התערובת על גבי נייר אפייה בתבנית התנור וליישר עם מרית.
  • לאפות בטורבו, חום 175 מעלות, כ-15 דקות (לבדוק בשיטת הקיסם) .
  • בגמר האפייה, להפוך את הרולדה ע"ג מגבת מטבח נקייה, לקלף בזהירות את נייר האפייה (מהצד העליון כלפי מטה) ולגלגל את הרולדה לרוחב בתוך המגבת.
  • כשהרולדה התקררה לפתוח אותה ולמרוח עליה את קרם המילוי, ולגלגל.
  • להעביר את הרולדה המגולגלת לנייר אפייה, ולמרוח עלייה את קרם הציפוי .
  • להעביר את הרולדה לצלחת הגשה או לקופסה סגורה ולמקרר.

מתכון לרולדה הכי טובה בעולם:

Posted in מתכונים לעוגות

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!