תפריט סגור

רולדת וניל עם נגיעות ריבת חלב

רולדת וניל עם נגיעות ריבת חלב

מיקסר MK 37 נורמנדה
מבצע מטורף לחברי "פסיפלורה מתכונים"
מיקסר בנפח 5 ליטר 1000W של חברת "NORMANDE"
כולל שליח עד הבית חינם במחיר של 350 ש"ח בלבד כולל שנה אחריות!!!
המבצע ל-24 שעות והמלאי מוגבל ל-30 יחידות בלבד.
להזמנות לחצו כאן
או חייגו עכשיו 052-7876868

רעות אפרים משתפת אותנו במתכון שלה לרולדת וניל עם נגיעות של ריבת חלב


4 ביצים (מפרידים לחלבונים וחלמונים)
חצי כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
חצי כוס שמן
3/4 כוס קורנפלור
כפית אבקת אפייה
1.5 מיכלים של שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג וניל
כוס חלב
ריבת חלב לקישוט

אופן הכנה 

  • נקציף במהירות בינונית את חלבונים עם הסוכר וסוכר וניל לקצף יציב.
  • נוריד למהירות נמוכה ונוסיף את חלמונים, שמן, קורנפלור,אבקת אפייה.
  • נשטח את הבלילה על נייר אפייה בתבנית של התנור ונאפה ב-180 מעלות כרבע שעה – עשרים דקות עד שמזהיב. (אפשר לשטח את הכמות על 3/4 משטח התבנית על מנת שלא תצא רולדה ענקית)
  • נוציא מהתנור ונגלגל עם נייר האפייה לרולדה, נעטוף במגבת ונקרר.
  • נפתח את הרולדה בעדינות ונמרח בקצפת, שנכין מאחד וחצי שמנת מתוקה, אינסטנט פודינג וניל, כוס אחד חלב.
  • נגלגל שוב בעדינות ונפריד בעדינות מנייר האפייה, ונקשט איך שבא.
Posted in מתכונים לעוגות

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!