רולדת וניל עם נגיעות ריבת חלב

רולדת וניל עם נגיעות ריבת חלב
רעות אפרים משתפת אותנו במתכון שלה לרולדת וניל עם נגיעות של ריבת חלב

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

רעות אפרים משתפת אותנו במתכון שלה לרולדת וניל עם נגיעות של ריבת חלב

4 ביצים (מפרידים לחלבונים וחלמונים)
חצי כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
חצי כוס שמן
3/4 כוס קורנפלור
כפית אבקת אפייה
1.5 מיכלים של שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג וניל
כוס חלב
ריבת חלב לקישוט

אופן הכנה 

  • נקציף במהירות בינונית את חלבונים עם הסוכר וסוכר וניל לקצף יציב.
  • נוריד למהירות נמוכה ונוסיף את חלמונים, שמן, קורנפלור,אבקת אפייה.
  • נשטח את הבלילה על נייר אפייה בתבנית של התנור ונאפה ב-180 מעלות כרבע שעה – עשרים דקות עד שמזהיב. (אפשר לשטח את הכמות על 3/4 משטח התבנית על מנת שלא תצא רולדה ענקית)
  • נוציא מהתנור ונגלגל עם נייר האפייה לרולדה, נעטוף במגבת ונקרר.
  • נפתח את הרולדה בעדינות ונמרח בקצפת, שנכין מאחד וחצי שמנת מתוקה, אינסטנט פודינג וניל, כוס אחד חלב.
  • נגלגל שוב בעדינות ונפריד בעדינות מנייר האפייה, ונקשט איך שבא.

תגיות:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים: