רולדת ריבת חלב מושלמת

רולדת ריבת חלב מתכון
איילת שלמה משתפת אותנו במתכון שלה לרולדת ריבת חלב.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

איילת שלמה משתפת אותנו במתכון שלה לרולדת ריבת חלב.

מצרכים:

  • 4 ביצים מופרדות
  • חצי כוס סוכר
  • 4 כפות שמן
  • 4 כפות קמח
  • 1 סוכר וניל
  • לציפוי: 1 שמנת מתוקה/צמחית
  • 2 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • רבע כוס חלב/מים
  • ריבת חלב
  • קוקוס

אופן הכנה:

  • בקערת המיקסר מקציפים חלבונים ומוסיפים את הסוכר והסוכר וניל בהדרגה לקצף יציב אך לא קשה. מנמיכים את פעולת המיקסר ומוסיפים חלמונים ,שמן וקמח לתערובת אחידה.
  • מרפדים תבנית תנור בנייר אפיה, משמנים קלות ושופכים את הבלילה בצורה אחידה. אופים כ 8 דקות בחום 180 מעלות.
  • מוציאים מהתנור ממתינים 5 דקות ומגלגלים יחד עם נייר האפייה ומשאירים 5 דקות , פותחים ומורחים ריבת חלב ומפזרים קוקוס בנתיים מכינים את הציפוי.
  • לציפוי מקציפים שמנת מתוקה, אינסטנט וחלב לקצף יציב, מורחים על הריבת חלב ומגלגלים. מורחים מעל את שאר הציפוי, מקשטים עם ריבת החלב איך שרוצים.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: