רולדת שמרים שוקולד ואגוזים

רולדת שמרים שוקולד מתכון
זוהר משתפת אותנו במתכון שלה לרולדת שמרים שוקולד ואגוזים.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

זוהר משתפת אותנו במתכון שלה לרולדת שמרים שוקולד ואגוזים.

  • 1 קג קמח
  • 2 ביצים
  • כף שמרים
  • כוס סוכר
  • כוס וחצי שמן
  • 5 כוסות מים חמימים( כוס חד פעמי קר)
  • למילוי
  • כוס קקאו
  • 2 כוסות סוכר
  • כף קינמון
  • אגוזי מלך גרוסים

אופן ההכנה

  • ללוש את כל חומרי הבצק.
  • לאחר 20 דקות ללוש שוב
  • להתפיח למשך שעה ורבע.
  • לחלק את הבצק ל-5 חלקים .
  • למלא ולגלגל לרולדה כמו שאתם אוהבים.
  • לציפוי: .
  • אפשר סירופ סוכר אפשר ביצה ושומשום ואפשר סירופ סוכר וקוקוס.
  • לאפות על 180 מעלות .

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: