תפריט סגור

רול שמרים מושלם

רול שמרים מתכון

סיון מלול משתפת אותנו במתכון שלה לרול שמרים מושלם.


  • קילו קמח מנופה חובה .
  • 3/4 כוס סוכר .
  • 3/4 כוס שמן .
  • 2 כפות אינסטנד פודינג וניל.
  • רבע כפית מלח.
  • ביצה .
  • 2 כפות שטוחות של שמרים יבשים .
  • 2 וחצי מים פושרים .

אופן הכנה:

  • לעבד את הבצק טוב טוב להתפיח לשעה וחצי לאחר מכן ליצור צורת רול בורג ניקח 2 כדורים, נגלגל ל-2 נחשים ונלפף אחד בשני נסגור לצורת חישוק ונניח על נייר אפייה. נבריש עם ביצה.מהולה ב 2 כפות מים וכן הלאה עם השאר.
  • נתפיח את הצורות לעוד חצי שעה ונאפה להזהבה יפה על 180 מעלות..
  • נכין את הדבש על הגז מ 2 כוסות סוכר,כוס מים ופרוסת לימון 1, נביא לרתיחה ולאחר שנוצרים בועות והסוכר הפך נוזלי נמשיך את הבישול של הרוטב לעוד חצי שעה . .
  • למרוח על כל לחמניה בנפרד אחריי שהן יוצאות חמות מהתנור כמובן לאחר שהסירופ התקרר.
Posted in מאפים

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!