רול שמרים מושלם

רול שמרים מתכון
סיון מלול משתפת אותנו במתכון שלה לרול שמרים מושלם.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
Share on print

סיון מלול משתפת אותנו במתכון שלה לרול שמרים מושלם.

  • קילו קמח מנופה חובה .
  • 3/4 כוס סוכר .
  • 3/4 כוס שמן .
  • 2 כפות אינסטנד פודינג וניל.
  • רבע כפית מלח.
  • ביצה .
  • 2 כפות שטוחות של שמרים יבשים .
  • 2 וחצי מים פושרים .

אופן הכנה:

  • לעבד את הבצק טוב טוב להתפיח לשעה וחצי לאחר מכן ליצור צורת רול בורג ניקח 2 כדורים, נגלגל ל-2 נחשים ונלפף אחד בשני נסגור לצורת חישוק ונניח על נייר אפייה. נבריש עם ביצה.מהולה ב 2 כפות מים וכן הלאה עם השאר.
  • נתפיח את הצורות לעוד חצי שעה ונאפה להזהבה יפה על 180 מעלות..
  • נכין את הדבש על הגז מ 2 כוסות סוכר,כוס מים ופרוסת לימון 1, נביא לרתיחה ולאחר שנוצרים בועות והסוכר הפך נוזלי נמשיך את הבישול של הרוטב לעוד חצי שעה . .
  • למרוח על כל לחמניה בנפרד אחריי שהן יוצאות חמות מהתנור כמובן לאחר שהסירופ התקרר.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות: