תפריט סגור

שיפודי חזה עוף בטריאקי של ירון ידעי כולל סרטון

שיפודי חזה עוף בטריאקי

שיפודי חזה עוף בטריאקי של ירון ידעי

מצרכים שיפודי חזה עוף בטריאקי :
1 קג' חזה עוף/פרגיות
חצי כוס סילאן
חצי כוס צ'ילי מתוק
חצי כוס טריאקי
4 כפות שמן סויה
2 שיני שום קצוצות
שיפודי עץ.




מבצע מיוחד לחברי "פסיפלורה מתכונים"
מיקסר בנפח 5 ליטר 1000W של חברת "יונדאי" כולל משלוח עד הבית במחיר של 350 ש"ח בלבד
כולל שנה אחריות!!!
המלאי מוגבל ל-100 יחידות בלבד.

להזמנות חייגו עכשיו 052-7876868


אופן ההכנה של שיפודי העוף ברוטב טריאקי:

1. לחתוך את העוף לקוביות.
2. לערבב בקערה את כל מצרכי המרינדה.
3. להוסיף את חזה העוף למרינדה.
4. להניח במקרר לספיגת טעמים מינימום חצי שעה .
5. לשפד בשיפודי עץ לא להעמיס. ולשמור את המרינדה שנותרה להברשה על השיפודים במהלך הצלייה
6. לחמם מחבת פסים משומנת . או תנור במצב גריל.
7. לצרוב את השיפודים מכל צד למשך 2 דקות
8. מידי פעם להבריש את העוף במרינדה שנותרה .

Posted in עוף

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!