תפריט סגור

שיפודי חזה עוף בטריאקי של ירון ידעי כולל סרטון

שיפודי חזה עוף בטריאקי

שיפודי חזה עוף בטריאקי של ירון ידעי

מצרכים שיפודי חזה עוף בטריאקי :
1 קג' חזה עוף/פרגיות
חצי כוס סילאן
חצי כוס צ'ילי מתוק
חצי כוס טריאקי
4 כפות שמן סויה
2 שיני שום קצוצות
שיפודי עץ.







אופן ההכנה של שיפודי העוף ברוטב טריאקי:

1. לחתוך את העוף לקוביות.
2. לערבב בקערה את כל מצרכי המרינדה.
3. להוסיף את חזה העוף למרינדה.
4. להניח במקרר לספיגת טעמים מינימום חצי שעה .
5. לשפד בשיפודי עץ לא להעמיס. ולשמור את המרינדה שנותרה להברשה על השיפודים במהלך הצלייה
6. לחמם מחבת פסים משומנת . או תנור במצב גריל.
7. לצרוב את השיפודים מכל צד למשך 2 דקות
8. מידי פעם להבריש את העוף במרינדה שנותרה .

דרגו את המתכון:
recipe image
שם המתכון:
שיפודי חזה עוף בטריאקי
Published On
ציון ממוצע
4.51star1star1star1star1star Based on 3 Review(s)

1 Comment

  1. שרה סדרס

    לתומר שלום כל מה שאתה עושה מוצלך לך ובטח ובטח גם מאד טעים תצליח בדרכך ובמסטאר שייף כי אתה יודע לבשל בטעמים טובים.בהצלחה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!