תפריט סגור

שניצל במילוי פירה

שניצל במילוי פירה

שניצל במילוי פירה

המתכון באדיבות: אילנית בניזרי

מצרכים להכנת שניצל במילוי פירה:
4 תפוחי אדמה ללא קליפה
1 ק"ג חזה עוף (חשוב שיהיה דק,במידה ולא דק ,לשטח באמצעות פטיש שניצל)
1 בצל קצוץ דק מטוגן עד למצב של הזהבה
קערה עם פירורי לחם מוזהבים
קערה עם 2 ביצים טרופות עם מעט מלח וכף מים
קערה עם קמח
שמן לטיגון עמוק
מלח
פלפל שחור גרוס





אפן הכנה:
1. מבשלים את תפוחי האדמה עד לריכוך ומועכים לפירה ומוסיפים לפירה 2 כפות מהמים שבישלנו את תפוח האדמה,כמוכן מוסיפים את הבצל הקצוץ שטיגנו בשמן(מסונן מהשמן) מלח ופלפל שחור.
2. לוקחים חתיכה של חזה עוף,מורחים מעליה שכבה של פירה ומעל הפירה שמים חתיכה נוספת של חזה עוף.
3. טובלים בקמח,לאחר מכן בביצה ולבסוף מצפים בפירורי לחם.
4. מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה של 2 הצדדים.
5. מוציאים למגש או צלחת עם נייר סופג

במידה ונשאר לכם פירה, ניתן לגלגל לכדורים,לטבול בקמח,ביצה ופירורי לחם עד להזהבה.

מתכון נוסף לחזה עוף ממולא:

דרגו את המתכון:
recipe image
שם המתכון:
שניצל במילוי פירה
Published On

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!