שניצל תירס בתנור

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

לעוד סרטונים של מתכונים קלים שאשכרה אפשר להכין בבית חפשו את BERKO MADE בפייסבוק או באינסטגרם

מצרכים ל- 4 מנות:

2 ביצים

150 גרם גבינה צהובה מגורדת

350 גרם תירס (קפוא או משימורים)

 3/4 כוס קמח

כפית שטוחה מלח

100 גרם פירורי לחם

1/4 כוס שמח

הכנה:

לחמם תנור ל- 180 מעלות.

בקערה לערבב יחד ביצים, להוסיף גבינה צהובה ולערבב

להוסיף את התירס, הקמח והמלח ולערבב לתערובת אחידה וסמיכה.

בתבנית אפייה להניח נייר אפייה ובעזרת מברשת לשמן היטב עם שמן

בעזרת כף לסדר בתבנית "שלוליות" של פירורי לחם (זה בעצם יהיה החלק התחתון של כל שניצל אז זה הזמן להחליט אם רוצים גדולים או קטנים)

מעל כל "שלולית" לשפוך מעט מתערובת התירס ובידיים מעט רטובות להשטיח ולתת צורה.

לפזר מעל כל שניצל פירורי לחם ולטפטף כמה טיפות שמן

לאפות בתנור כ- 10 דקות ואז להפוך ולאפות עוד כ-10 דקות עד ששני הצדדים זהובים.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *