דרגו את המתכון
תחתיות ארטישוק ממולאות בשר – לי אבוטבול
מצרכים להכנת תחתיות ארטישוק עם קציצות בשר:
תחתיות ארטישוק
עגבניות
בצל קצוץ
בשר טחון חצי קילו מספר 2 או 3 .
פטרוזיליה קצוצה
ביצה 1
שמן
תבלינים – כורכום , כמון , פפריקה , פלפל ומלח.
מיץ לימון משני לימונים.
אופן הכנת תחתיות ארטישוק במילוי בשר ברוטב:
לבשר מוסיפים כוסברה קצוצה , בצל קצוץ , ביצה ותבלינים לטעמכם .
מסדרים את תחתיות הארטישוק עם הבשר היטב בכדי שלא יתפרק ,
בסיר שמים בצל קצוץ ועגבניה חתוכה עם התוכן שלה ומסדרים את הממולאים שלנו .
לרוטב מטגנים מעט בצל ומי שרוצה ניתן להוסיף כרפס קצוץ – פלפל , מלח , פפריקה אדומה . אבקת מרק עוף, כמון , כורכום ומיץ לימון , מוסיפים מעט מים עד לגובה חצי מהסיר. מכניסם תחתיות הארטישוק במילוי הבשר , ניתן לפזר למעלה כוסברה \פטרוזיליה קצוצה ולכסות על אש בינונית ל 20 -30 דקות