תחתיות ארטישוק ממולאות בשר – לי אבוטבול

תחתיות ארטישוק ממולאות בשר
תחתיות ארטישוק ממולאות בשר ברוטב עגבניות של לי אבוטבול

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

תחתיות ארטישוק ממולאות בשר – לי אבוטבול


מצרכים להכנת תחתיות ארטישוק עם קציצות בשר:

תחתיות ארטישוק
עגבניות
בצל קצוץ
בשר טחון חצי קילו מספר 2 או 3 .
פטרוזיליה קצוצה
ביצה 1
שמן
תבלינים – כורכום , כמון , פפריקה , פלפל ומלח.
מיץ לימון משני לימונים.

אופן הכנת תחתיות ארטישוק במילוי בשר ברוטב:

מתכונים נוספים

בורקס בשר מתכון מושלם

מתכון נדיר לפאי פירות

גלילות חזה עוף ממולאות בפטריות ובצל

לבשר מוסיפים כוסברה קצוצה , בצל קצוץ , ביצה ותבלינים לטעמכם .

מסדרים את תחתיות הארטישוק עם הבשר היטב בכדי שלא יתפרק ,

בסיר שמים בצל קצוץ ועגבניה חתוכה עם התוכן שלה ומסדרים את הממולאים שלנו .

לרוטב מטגנים מעט בצל ומי שרוצה ניתן להוסיף כרפס קצוץ – פלפל , מלח , פפריקה אדומה . אבקת מרק עוף, כמון , כורכום ומיץ לימון , מוסיפים מעט מים עד לגובה חצי מהסיר. מכניסם תחתיות הארטישוק במילוי הבשר , ניתן לפזר למעלה כוסברה \פטרוזיליה קצוצה ולכסות על אש בינונית ל 20 -30 דקות

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *