תפריט סגור

תחתיות ארטישוק ממולאות בשר – לי אבוטבול

תחתיות ארטישוק ממולאות בשר

תחתיות ארטישוק ממולאות בשר – לי אבוטבול


מצרכים להכנת תחתיות ארטישוק עם קציצות בשר:

תחתיות ארטישוק
עגבניות
בצל קצוץ
בשר טחון חצי קילו מספר 2 או 3 .
פטרוזיליה קצוצה
ביצה 1
שמן
תבלינים – כורכום , כמון , פפריקה , פלפל ומלח.
מיץ לימון משני לימונים.

אופן הכנת תחתיות ארטישוק במילוי בשר ברוטב:

לבשר מוסיפים כוסברה קצוצה , בצל קצוץ , ביצה ותבלינים לטעמכם .

מסדרים את תחתיות הארטישוק עם הבשר היטב בכדי שלא יתפרק ,

בסיר שמים בצל קצוץ ועגבניה חתוכה עם התוכן שלה ומסדרים את הממולאים שלנו .

לרוטב מטגנים מעט בצל ומי שרוצה ניתן להוסיף כרפס קצוץ – פלפל , מלח , פפריקה אדומה . אבקת מרק עוף, כמון , כורכום ומיץ לימון , מוסיפים מעט מים עד לגובה חצי מהסיר. מכניסם תחתיות הארטישוק במילוי הבשר , ניתן לפזר למעלה כוסברה \פטרוזיליה קצוצה ולכסות על אש בינונית ל 20 -30 דקות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: Content is protected !!