דרגו את המתכון

היי, חובבי גלידה! היום, אני מביאה לכם מתכון לגלידת קראנץ' פיסטוק שיגרום לבלוטות הטעם שלכם לרקוד משמחה. לפינוק הקפוא הזה יש היסטוריה עשירה המושרשת בעולם המענג של הקינוחים. פיסטוקים, המכונה "האגוז המחייך" בתרבויות המזרח התיכון, מוסיפים לגלידה זו טעם אגוזי ומעט מתוק, ויוצרים הרמוניה מושלמת של טעם ומרקם.

מָקוֹר המתכון:

גלידת פיסטוק הייתה להיט במזרח התיכון במשך מאות שנים, כאשר שורשיה נעוצים באיראן. התוספת של אלמנטים פריכים היא טוויסט מודרני המוסיף שכבה נוספת של פינוק לפינוק הקלאסי הזה.

רשימת רכיבים:

לבסיס הפיסטוק:

 2 כוסות פיסטוקים קלופים

 2 כוסות חלב מלא

 1 כוס שמנת כבדה

 1 כוס סוכר מגורען

 1 כפית תמצית וניל טהורה

לטוב הלב הפריך:

 1 כוס פיסטוקים קצוצים (לערבב)

 ½ כוס דבש

 ½ כוס סוכר חום

 קורט מלח

לציפוי:

תוספת פיסטוקים קצוצים

הוראות הכנה:

  1. בסיס פיסטוק:
  1. כל טוב פריך:
  1. שילוב והקפאה:

תזונה למנה (150 גרם):

כמות: 

כ-8 מנות

זמן הכנה:

 30 דקות (בתוספת זמן הקפאה)

קושי:

 בינוני

אפשרויות חלופיות:

טיפים:

הנה לכם  תחושת גלידה פריכה ועמוסה בפיסטוק שתשאיר את בלוטות הטעם שלכם צועקות להדרן. התכוננו להתענג על הטוב האגוזי בכל כף!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות